Go morgon ;)

Dricker te och äter macka, eller rättare sagt åt macka.
Kaffet har tagit slut och jag tvingade mig själv att dricka lite té.. urk, inte bra på morgonen...  om ni vill någon gång att jag ska se ut som en riktigt gloapa med öppen mun och och förfärande röda ögon av sömn, kan ni ju alltid smyga bort kaffeburken eller till och med kaffebryggaren. Visserligen kanske det är en aning jobbigt att ta med hela kaffebryggaren när jag tänker efter men är man tvungen så är man..
Men så elaka är ni väl inte hoppas jag...(?)

Idag blir det pluggande och åter pluggande. Jag har ARL (Arbetsmiljö och säkerhet) prov imorgon och allt måste sitta perfekt såklart.

Det är faktiskt riktigt härligt att stiga upp så här tidigt på morgonen men det tar på krafterna ska jag säga. Det är ingen bra kombination att somna sent och vakna tidigt. Jag måste lära mig att somna lite tidigare...
En annan dålig sak är att lamporna i sovrummet är sönder och därför drar jag mig hela tiden för att gå och lägga mig och famla runt där i mörkret tills jag hittar sängen.


Nu ska jag ta på mig lite kläder, göra mig iordning... gå till skolan och sedan när vi har rast så blir det kanske en kaffe där istället.. Jädrans skolkaffe, undrar vad de har i den där automaten? usch... vilka tankar jag fick upp nu (Som jag dessutom skrev ner men tog bort)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0