PARTY! hahah

Idag sitter jag här. Japp så är det! Men hahah helt jävla tråkigt behöver man ju inte tvunget ha.. Musiken strålar ur ur högtalarna och jag diggar här för mig själv.
Deniz skulle ha så mycket fest sa han men ja, det verkar inte bli så mycket av det där, men haha jag surar inte läpp för det. Tjohej!

Party party by yourself.. !!  Hihi!

Vem försöker jag lura? Jag har tråkigt men jag sitter i alla fall inte bara på min röv och är sur mot allt och alla. Nepp och nej! Jag fööööörsöker ha lite kul i alla fall :D

Puss puss

TAGGAD!

Hallå där!

Oj vad konstigt det kändes när man kom in här på blogg.se nu när de ändrat designen. Men ja.. Får väl se om det här är bättre än innan eller inte..

I alla fall så var jag och Sofia på Bodycombat idag. Det var nog det bästa Bodycombat-passet någonsin eller i alla fall så var det länge sedan det var så ENORMT bra! Riktigt jävla taggad blev man. Haha Jag är fortfarande taggad! Man kände verkligen hur rörelserna blev så rätt... eller ja.. allt förutom nån jinga sak i mitten annars var ALLT perfekt! Nej för sjutton så nöjd jag är nu!

Vad har jag gjort mer idag? Jo de har varit projektarbetsdag och jag har därför gjort glass med glassmaskinen som jag lånat av min lärare Christer. Vet inte ännu om den är så bra fast jag tror jag tänkte lite fel.. Tror man skulle kört med den en stund och därefter direkt in i frysen och SEN äta. HAHA Jag bjöd Sofia och Julia, stackarna på en jädrans misslyckad glassås.. Det kändes ju inte jättebra precis. :P
Men övning ger färdighet!

Om ni undrar varför jag inte bloggat på ett tag så kan jag berätta för er att min kamera är sönder och på lagning och därför är det ju inte så kul och lägga upp inlägg med bara text. Men ja.. Jag vet inte vad ni tycker. Vad tycker ni egentligen?

En välförtjänt paus!

Usch mina ögon känns som två fyrkanter. Nu måste jag verkligen ta en paus.
Ska övningsköra med pappa en stund och sen ska jag nog slappa resten av kvällen.


Goodbye!

Monday!

Jahapp!

Måndag då ja.. Vad händer idag??

Först ska jag sitta och slappa en stund och därefter ska jag dra mig bort till trafikskolan där jag ska boka halkbana. (!!!!!!) Har bytt trafiklärare och tydligen hade jag kommit så långt att det bara är ett par gånger kvar :O
Helt otroligt! Den förra läraren planerade inte upp någonting utan bara körde igenom allt.. :(

När jag gjort detta är det dags att dra sig hem för då börjar projektarbetet. Får väl se hur det går :P Ibland går det som man vill och flash är världens bästa program och andra gånger... ja då ja... Då har det blivit nåt snett med någon bokstav eller tecken NÅGONSTANS mitt i världens fillijox bland koder och självklart är "error-meddelandena" åt helvete och inte fattar nåt dom heller.

Och sedan kanske lite work-out efter dagens hårda arbete?


Tjohej! Nu ska jag slappa vidare och gå vidare med min gubbe i Maple :P Hahaha! Började spela lite grann igår igen :P

Söndag

Asjobbigt!
Min kamera ska på lagning i två-tre veckor och för fan behöver ju den till projektarbetet! *suck* AGH!
 
I alla fall.. Idag hade jag släktkalas, fyller 19 år imon. Har inte haft nån annan fest eller gjort nåt speciellt då 19 inte är någon speciell ålder precis, som t.ex. 18 och 20 :P

Men nu ska jag göra nåt annat. See ya!

Good morning

Jävla skit. Varför? VARFÖR?
Jag hade skrivit ett långt inlägg och sen är det bara puts väck- ÅÅH Så arg jag var. Det var bara och trycka på publicera och vips så slinter jag och så hamnar pilen på nån jädrans länk Grr..

SOM SAGT så sitter jag här och dricker té och försöker vakna och SOM SAGT så var det oerhört svårt att vakna idag. Mer tänker jag faktiskt inte skriva om det här trots att jag fått dit en väldigt trevlig historia om detta innan.

Men något jag däremot tänker nämna är självklat alla våran älskade blogg: http://newsmasters1.blogspot.com
Kommentera för sjutton! Vi vill ha kommentarer!

Sedan om ni har tråkigt kan ni glo på denna trevliga film. Finns även undertexter!!!



Om ni är sugna på att se mer kan ni söka på tuktas 2 !

Vad blir det för mat?

Idag blir det pannbiffar, potatis och sås!

Vet inte vad det är med mig? Helt plötsligt tycker jag det är kul att laga mat! Jag menar vem ställer sig och gör smörgåstårta bara sådär och har skitskoj under hela proceduren och när man blivit färdig fullkomligt slänger sig över till nästa projekt vilket var snacks inför kvällen...
hmm... Har jag slagit i huvudet utan att jag märkt det?

I alla fall så blir det god hemmalagad mat idag och därefter lite goda snacks i form av skivade morötter och gurka tillsammans med dipp.


Mat idag

Hej tjena hallå!

Eftersom min kamera är sönder just nu..( Ska fråga pappa om han vet vad som är felet) så blir det inga bilder idag men jag kan i alla fall berätta vad jag lagat.

Det bidde.. *trumvirvel*
Smörgåstårta!

Mums säger jag bara!!!!!!!

Smoothie

Mmm... Sitter här och drikcer en smoothie gjord på banan, yoghurt, kiwi, citronsaft och mjölk. Surt och härligt är det.
Först hade jag tänkt fota den men sen stod jag och funderade lite.. njae.. Vill ni se det?
hmm.. Jag vet inte jag.. Kanske borde fotat den ändå förresten för att det ska se lite kul ut i alla fall.. Ja.. det skulle jag gjort..


Vänta lite..


..

.

NÄHE! SKIT I ATT DÅ! JÄVLA SKIT. DET E FEL PÅ OBJEKTIVET PÅ KAMERAN NU HELT PLÖTSLIGT.... FÖR EN SEKUND FUNKADE DEN.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Skola idag, sen helg :D

Godmorgon alla vakna!

Idag vaknade jag "tidigt". Jag har ingen lektion första timmen så därför har jag sovmorgon. Visst jag sov en stund extra än vad jag brukar göra men nu är jag uppe och dricker kaffe och käkar smörgås. Det är mycket härligare att börja en morgon med att vara lugn och inte stressad.. Det är vad jag tycker i alla fall.. Fast ja.. Det har jag nog tjatat med så länge nu att ni förmodligen börjar tröttna på det. 

Fredagens Lektioner
Idag är det skola som sagt med en dag full av lektioner, Jag har Estetiskt verksamhet som jag fick prova första gången igår, Rörlig bild där det blir klippning av Luciatåget, därefter Engelska och till sist religion. Så ja.. Jag kan nog säg att fredagarna inte är alltför dåliga ändå.. Fast den där engelskan stör mig liiiite mer än vad jag hade velat att den skulle göra :P


När jag varit i skolan får man se vad man gör direkt efterråt.. Kanske en fika eller något, det vet man aldrig men i alla fall.. Sedan efterråt har jag planerat att sitta och plugga. Har inte pluggat en enda gång under hela lovet och nu när skolan börjar så känner man sig lite mer motiverad att ta tag i det.

Fest?
Jaha och sen är det ju helg :D Tjohej! Vad händer då för lilla mig?
Det blir då ingen fest för mig. Jag känner mer för att ta det lugnt, vara med min Deniz och kanske hitta på något litet med någon.. En gnutta träning hade förresten inte suttit dumt, har inte tränat på länge nu.
Annars om det nu är så att det absolut är helt tomt i schemat under hela helgen ja vad gör man då? Jo man pluggar förstås!



Här bjuder jag på en smaskig, delikat bild där ni kan få njuta av utsikten av en alldeles utsökt gloendes Anna som naturligtvis har sett någonting på marken och en färsk saftig Christina där gapet är fullkomligt tomt och redo att bli fyllt. Med det chockade uttrycket på Christina får man sig en en helt fördunderlig upplevelse.
Dagens specialité bjuder även på ett otroligt gott örhänge som klamrar sig fast på Christinas öra.

Idag du!

Torsdag den 7 januari

Dagens datum, och även det datum då skolan börjar igen efter lovet. Verkligen trist men det är så det är. Bara för denna sakens skull (haha yeah right, hade gjort det ändå) äter jag glass. Mmm.. Glass något som jag verkligen älskar. 
Folk brukar säga åt mig: Men Anna då.. Det är ju kallt! Det är inte gott med glass när det är kallt. Men nae.. Jag tycker faktiskt att det är riktigt mysigt att äta glass när det är kallt på grund av att man kan mysa ner sig i soffan och smaska på sin glass totally nedbäddad i en hel hög med varma filtar. Mys på hög nivå!

Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag då varit i skolan. Efterråt gick jag hem till föräldrarna för att jag ville att pappa skulle fixa en sak och sedan när man kom hem var det dags att göra mat. Pastagratäng fick det bli eftersom Deniz tycker så mycket om den och jag har inte gjort det på ett tag nu. Så ja.. Sen käkade jag det, spelade Maple en stund samtidigt som man glodde lite på tv.. och ja.. självklart slank glassen ner någonstans där mittemellan och nu sitter jag här.


SKIT!

Jävla skit!
Hittar inte min kamerasladd.. ååhh... den brukar alltid va i en speciell låda och nu är den inte där... Bara och börja leta då alltså. SKIT!

Nyårsoutfits :P



Så här såg jag och min prins ut på nyår.
Jag vet att det e lite sent att visa det nu men va fan.. Bättre sent än aldrig!

Ha det bra!





RSS 2.0