Söndag = tråkdag


Idag är det söndag... usch så hemskt!

Jag har kommit på att det var längesedan jag satte ut mat på bloggen... men ändå har jag tagit korten... För lat helt enkelt att lägga ut dem haha...  får bättra mig :O

Kul helg

Igår festade jag hos Emma, en klasskompis. Det blev riktigt kul men mindre kul att vakna med huvudvärk dagen efter men det var det värt.... aja... ikväll är det mer festande på gång hos Nadja denna gången.
Ikväll får dessutom Deniz följa med... igår var det ju bara tjejerna ;)

Cam-kul i skolan ;)


Pasta för en gångs skull ;)

Häromdagen blev det biff stroganoff och det blev ju gott i gott gott.

Igår gjorde jag mammas gryta som är så god.The couple


Tråkväder usch.

Igår var det inlinesåkning med Deniz nästan hela dagen. Skitkul!
Vi hade tänkt att åka idag med men tyvärr är inte vädret på vår sida :( Får väl hitta på nåt annat...
Vad finns det att göra?

Mitt lilla bi

Nu är det egentligen meningen att jag ska försöka sova´... måste börja somna tidigt nån gång... det e inte bra o va uppe halva nätterna och sen stiga upp vid kvart i sju bara för att hinna med och dricka två-tre koppar kaffe innan man går till skolan..
Det är bara det att det e så fucking svårt att somna när inte Deniz är här vid min sida. Kroppen har helt enkelt vant sig att ha någon bredvid sig och nu när det e helt ensamt vägrar den att ens slappna av!
Hel lustigt jag vet men så e det faktiskt!

Men jag får väl ta o försöka ändå.. eller i alla fall ligga o blunda.
Ett bi rfån Halmstad får äran att säga god natt för idag.


Crepes med svampstuvning bidde det ;)

Det blev crepes med svampstuvning till middag idag.
Inga kort tyvärr men det spelar nog inte så stor roll va? hihi

Tänkte först på pasta och lite såna saker och sedan gick tankarna in i massa grytmojänger men sen när jag började sätta igång kände jag att det nästan blivit lite för mycket sådant nu... Och genast blev jag supersugen på pannkakor!

Laundry

Tvättning idag ;)


Vad ska man göra för mat idag?


Mitt schemaHar faktiskt börjat gilla det här schemat... visst det är int lika mycket sovmorgon och så men själva uppdelningen med lektionerna och så är riktigt skön.


Ikea is the shit! mwwoaaahh!Nya ikeakatalogen 2009 är ute! Tjohej läsning!

Onsdagens middag


Ny kategori!

Tyckte jag behövde ännu en kategori... Det känns mer ordnat då. Kan ju inte skriva allt som "dagbok och text".

Lägenhet/inredning fick den heta... Kommer väl lägga in lite allt möjligt som har med lägenhet och annat där.

Försökte lägga in lite olika inlägg från innan men det blev inte så många... jaja... bättre än inget ;)


Riktigt hemsk historia om en kille vid namn John Hron

Ta er tid att läsa.

De flesta har säkert sett/hört allt om John Hron, men det är värt att läsa en gång till. Detta hände där jag bodde innan, men jag vet inte mycket mer än att de som gjorde detta flyttade rätt så omgående efter det som hänt och sen såg man inte dem mer.
Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet !

Plugget på kvällen?

Jag är en typisk nattmänniska. Jag har alltid lust att göra saker just när det är som olägligast, jo när jag ska lägga mig.
Det känns riktigt skitjobbigt minst sagt att stiga upp klockan 7 eller till och med ännu tidigare vissa dagar och släpa sig till skolan.
Jag hade gärna velat att man kunde få ha kvällskurser istället. Det hade varit så befriande och skönt att slippa stiga upp när det är som hemskast.
Det är min drömvision för en perfekt skola. Kvällskurser och gratis kaffe! haha lätt va?

Hjälp mig! Vad är kul?

Sitter just nu och dricker caffe latte och njuter helt enkelt av tillvaron... eller försöker i alla fall.
Sitter halvt som halvt i pyjamaskläder fastän det inte ens är mörkt ännu. Saker att göra har jag också men de får vänta ett tag till. Nu är det bloggistime nu när man fick sån lust.

Nu har jag suttit och funderat en liten stund och kollat in lite olika bloggar här och där.
För att få ett lite större intresse för den här bloggen och dessutom kanske till och med göra den roligare för mig själv undrar jag vad det är ni vill höra om?
Är det bra som det är redan nu eller finns det något speciellt ni vill att man ska rikta sig in på. Man vill ju inte heller skapa en helt ny blogg nu när man fastnat för den här.

Kanske vore det roligt med lite mer mat och sånt? Visserligen har jag en hel del där men ääännuuu mer och kanske recept och sånt vore bra? Tips mm...

Jag är ihop med en turk, vore det intressant att veta mer om hur livet med honom kan se sig eller kanske till och med en liten kurs tillsammans i turkiska? (Jag kan inte turkiska men lära sig hade varit roligt) Eller vore det bra med andra inlägg om allt som har med det här o göra?

Jag bor alltså inte hemma och har inte gjort det sen ca ett år tillbaka. Vill ni veta något om detta eller så... Inredning kanske eller nåt?

Jag har faktiskt nämligen inte en blekaste aning vad jag ska skriva om ibland. Man får en sån skrivlust och verkligen vill vill vill skriva i sin söta fina blogg men vad kattsingen ska man skriva för nåt? Nyheter? Exem? Hörselproblem? Öron? Skolan? Kvinnor? Själv kanske man kan tycka det är uuuurintressant men hur kul är det när man vet att nästan ingen läser det?

Saknar sommaren

Jag saknar verkligen sommaren!!

Här regnar det och alla är borta.
Helt ensam sitter man här och glor...
Skolan har börjat och press och skit sitter och bara väntar på en.

Har ni lika tråkigt som mig denna dag eller är ni så energifulla att ni faktiskt har kommit på nåt att göra?

Psykologi

Nu har jag haft min första riktiga lektion i psykologi A. Det var verkligen skitkul och läraren är fantastiskt bra på att undervisa.
Vi fick bl.a. lära oss lite ord som är bra att kunna och dessutom läste om Sigmund Freud och hans psykodynamiska perspektiv. Riktigt intressant faktiskt.
Jag tror detta kommer bli ett bra läsår ;)


En kvinnas kropp - Revben istället för bröst

En kvinnas kropp är helt fantastisk. Jag förstår inte varför man vill förstöra allt det vackra?
Kändisar bantar sig sjukt fördärvade, tonårstjejer går runt och skryter om sina ursmala lår som inte har fått se en riktigt god chokladbit på länge. Revben istället för bröst är vad det nya kvinnoidealet är.
Alltid samma tjat om träning och dieter. Vad har det tagit åt folket i världen?

Vad har rumpor, höfter, bröst och former tagit vägen? Självklart ska man hålla sig i form. Ät inte mängder av godsaker och träna lagom lite då och då eller ta i alla fall en runda i stan. Men herregud hoppa inte över måltiderna och träna inte dygnet runt. Man kanske blir glad av det ett tag men i längden kommer du bli mer olycklig än vad du var i början.

Jag tycker om min kropp. Jag har självklart saker som jag inte gillar. Jag hade tillexempel velat bli av med lite fett på magen som så många andra kvinnor. Lite celluiter här och där kan man ju också ta bort även om jag inte har så mycket. Exemet som tycker om att komma fram lite då och då är ju inte heller jättemysigt kan jag ju inte säga.. Tja det finns mycket roligt man kan sätta dit och ta bort men i allmänhet är jag nöjd.
Jag ställer inte så höga krav på mig själv och min kropp, vem ska titta förutom min Deniz och han är ju tusenfalt supernöjd med att krama och gosa sig i i lite kvinnohull här och där :P
Själv tycker jag detta ämnet är mycket intressant och om ni har synpunkter, både negativa och positiva tar jag gärna emot dem med glädje. Alltid roligt att se vad andra tycker och tänker.


En regnig kvällEn sån här regnig och tråkig dag kan man gott bjuda på en bild.

Puss puss


Kaffe

mm... jag är så sugen på kaffe just nu.. 
Jag har tittat på massa filmer från youtube och blev så sugen på att dricka denna ljuvliga dryck. Fasen att man ska bli sugen på sånt när det är så sent... sen kan jag ju inte sova!
Jag får väl skippa kaffet och vänta till imorgon men jag kan ju i ala fall tipsa om filmerna jag tittade på som gjorde att jag blev så sugen.
Gå in på youtube och sök på coffee art eller nåt liknande. Helt fantastiskt att man kan göra på det viset men lite skvättar mjölk och kaffe!ååååååhhh kaffeeee

Lax med phiadelphiatäckeIdag har jag ätit lax med phiadelphiatäcke ;)
Hade inte creme fraiche eller nåt liknande och tog vad jag hade i kylskåpet, vilket var phiadelphia. Så det här är mitt recept. Tjoho!

Ingredienser:
Djupfryst Lax (kan naturligtvis använda färsk också)
Olivolja
citronpeppar
phiadelphiaost


Tina upp laxen och sätt ugnen på 225 grader.
Häll olivolja på laxen och därefter citronpeppar och phiadelphiaost.

Sätt in laxen i ugnen i ca 10 minuter och därefter är det färdigt.
Servera med potatis och om önskas en kall sås men det funkar ensamt också.

Skola igen då...

Jaha... idag började skolan. Nu går man då alltså i tvåan i medieprogrammet.
Det känns rent förjäkligt! Jag hade ju precis börjat få lite riktig semester tillsammans med Deniz.

Vi har fått tre nya tjejer i klassen, Linda, Emma, Becka. Har inte pratat så mycket med dem så har faktiskt ingen aning hur de är.

Kul inlägg ? Nej jag vet... men kände mig tvungen att i alla fall informera att skolan börjat idag.

Frukost!

Det här var lördagens frukost. Mums!
Vad brukar ni äta till frukost ?

StrumpbyxorHär är mina strumpbyxor som jag har på mig idag.
De är urgamla och jag tror nästan att det är mammas gamla strumpisar som hon hade när hon var yngre.
I alla fall tycker jag de är assnygga och passar till mycket.


Instruktioner till frisyren.

Instruktioner till frisyren som finns här.


Händelserik dag

Har varit i Växjö idag och shoppat lite kläder till mig och Deniz och lite andra roliga saker.
Det har varit en händelserik dag faktiskt... Roy och hans flickvän kom och hälsade på bl.a. och sedan har det hänt massa annat roligt med

Har fått en förfrågan om att visa hur man fixar frisyren som jag hade här
Har inte fått tid till att ta kort på detta och så men snart lovar jag att visa. Om en dag eller två kommer det absolut finnas bilder och beskrivning på detta. Väldigt väldigt enkelt att göra faktiskt.

Imorgon kommer vi sitta här uppe i trean med lite kompisar och dricka och umgås och sedan ta oss vidare ner till stan när kvällen närmar sig... Vill ha fredag, orkar inte med torsdagar haha ;)

Nu är Deniz färdig på toaletten hör jag så puss på er!

Brownies för godissugna


Frisyr
Jätte enkel frisyr att göra. Man kan göra den för hand men det är mycket superlättare att använda sig av en liten sak jag har här hemma. Glömde ta kort på en så det kan jag göra någon annan gång men den är som en liten pinne med en ring.

Toast e mums!En jättesnabb favorit hemma hos oss är mumsiga toast.
Hur enkelt är det inte att ha dessa härligheter att bjuda på när Deniz och hans kompisar spelar dator halva nätterna och blir lite hungriga si så där mitt i natten. Man vill ju inte precis ställa till med värsta måltiden då eller hur?
Det blev lite toast igår om jag inte tar fel.. och här är då resultatet.


Ps... Glöm  för kattsingen inte att lägga på myyyyycket ost!

Irriterande kille

Jag måste bara berätta att jag verkligen ogillar vissa människor.
En målare som var här nyss och målade och spacklade var på så dåligt humör att till och med jag och Deniz blev sura. Fy vilken tråkig människa, visst jag förstår att det inte är roligt att jobb men ändå...
Jag hade varit i källaren och fixat tvätten när jag kommer upp och ser han här. Då säger jag hej för att vara lite trevlig och då svarade han med världens grin och började titta runt. Han tog inte heller av sig skorna o det var ju självklart redan försent att säga till när jag kom upp.
Sedan försökte jag prata lite om målandet och då gick han bara vidare precis som om jag skulle vara ett spöke...
Är jag genomskinlig?

ÅÅÅÅÅHHH blir så irriterad... hahah längtar tills allt är färdigt så man slipper se han.


FrukostMin härliga frukost i morse var det här.  Det såg så färgglatt att jag var tvungen att fota lite. haha

Göteborg

Har varit i Göteborg under helgen och därför har det inte blivit så bra uppdatering.
Det var jag, Sofia, Deniz och Rambo som åkte iväg.
Vi var på Liseberg i 3 timmar ungefär och hade enoormt roligt!!!
Sedan sov vi över hos Alban och hade väl okej där, men det var ju snällt att låta oss sova över.
Dagen efter gick vi runt lite i stan och åkte spårvagn som jag aldrig gjort till Universeum. Det var faktist riktigt kul där med eftersom jag aldrig varit där förut. Det kändes lite tråkigare eftersom Alban och hans tjej redan varit där och Sofia med men det var roligt ändå.

Maplestory = kul!Nu har jag suttit och spela Maplestory en stund och det var faktiskt ett jätte roligt spel eftersom man kan chatta och så med. Man utför lite olika uppdrag och tja... dödar konstiga monster.
Blir ni eller är redan medlemmar där kan ni ju alltid adda mig: aanna

En kryddstark gryta, mums


Laddar ner Maplestory

Tjena hallå !

Nu håller jag på att ladda ner Maplestory. Det har gått lite trögt eftersom min dator har blivit lite lustig av sig (dags att kolla upp virus och annat?)
Zoltan har förut rekommenderat mig detta spelet och nu när jag ändå inte gör särskilt mycket förutom städa har jag ju tid att ladda ner spelet. Just nu är det ca 30 minuter kvar av nedladdningen.

Är det någon som spelar Maplestory ? Är det något att ha?

Varför dör ni?

Jag och Deniz har kommit på att det är enormt mycket flugor och getingar som kommer in här. Förmodligen eftersom vi bor så högt upp. Någon annan förklaring kan jag inte komma på.
Det konstiga är att nästan allihop dör efter en stund. Är vi så hemska haha? De flesta dör vid fönsterbrädet men vi har inte lagt ut något gift där.
En kväll satt jag och tittade på tv och märkte att en fluga hade tagit sig in i lägenheten. Jag brydde mig inte om den och den var säkert här i flera timmar och sen när jag skulle gå och lägga mig lsåg jag den ligga på golvet, död. Konstigt....

Trekant?Idag har jag äntligen vattnat Emines blommor. (Inte blomman över)
De har nog saknat mig haha...

Idag har jag tittat på Dr Phil och jag måste bara säga att det var ett riktigt sjukt avsnitt denna gången.
Det handlade bl.a. om trekanter och sådana saker och så var det ett par som behövde hjälp.
Mannen var helt besatt av att ha trekanter medan den stackars frun var livrädd för det. Hon hade försökt två gånger med sin man på grund av att han nästan tvingade henne och sedan efteråt grät hon i flera dagar och skrubbade kroppen ren för att hon kände sig så kränkt.
Jag satt verkligen fastklistrad framför tv'n och svor åt den mannen. Hur kan man vara så elak och grym att man ger sig på sin fru och tvingar henne att ha trekant. Hon hade ju velat gifta sig med honom på grund av kärleken för honom och ingen annan äcklig människa.

Hahha här stod en text innan som gjorde inlägget en aning mer intressantare men nu när jag kollar igenom bloggen tror jag nog det är bäst att ta bort det. Hehe.. Ha det bra!
/Anna Andersson 6 okt 09


Måndag. Regn.

Flugorna leker i taket, Dr Phil på tv, nystädat i lägenheten och nötter och blogg framför mig - Nice ;)

Idag har jag tvättat golv och gjort lite andra hushållssaker och nu sitter jag i soffan och orkar faktiskt inte göra mycket mer. Egentligen borde jag kanske städa lite till men jag har faktiskt ingen lust till det, kanske drar jag mig upp ur soffan lite senare och städar i alla fall mini lite till haha.

Blommorna hos Emine mår nog inte särskilt bra just nu och längtar säkert efter vatten men det regnar ute, jag är trött och att gå ut i detta vädret ända bort till hennes lägenhet känns inte speciellt lockande just nu så de får nog vänta i alla fall en dag till.

Vardagsrummet börjar faktiskt se vädigt fint ut nu förresten hihi ;)

Pussar!

Deniz älskling

Så underbart det känns nu fastän det pissiga vädret.
Min älskling har äntligen kommit hem och vi har inte gjort annat än mysat och gosat.
Man kan ju tycka att det inte lite konstigt att jag har saknat honom så mycket när det bara gått en vecka men både han och jag har blivit så vana att ha varann nära hela tiden. Något så enkelt som en liten pratstund vid middagen eller en skön kväll framför tv'n tillsammans kan faktiskt betyda väldigt mycket.

Jag älskar dej Deniz!

Ugnspannkaka med korv och kycklingMaten från lördags.
Det blev kanske en aning för mycket korv men eftersom jag ville rensa ut lite så fick det bli så ändå.
Pussar

Här var det målning på gång

Måla måla målaa......

Det är vad jag gör idag. Man får ta lite pauser emellanåt för att dricka vatten eller juice men annars har jag jobbat på bra idag tycker jag.
Det e hur varmt som helst känns det som. Hela min kropp kommer snart smälta bort.

GAAHH

Idag känns allt piss.
Mitt huvud känns som en ballong som någon sticker hål i och det dunkar något så förbaskat i ögonen.
Det känns nästan lite som om mina öron är alldeles igentäppta också...
Usch, detta är inte min dag. Sådant helvete rent ut sagt!

Mamma kom över för några minuter sedan och var så himla glad och stojig...
säg mig någon som tycker om en sprillans hopptossa som bara tjatar och tjatar när man mår så här?
Inte jag i alla fall... Så dum som jag är säger jag åt henne att jag tycker det är jobbigt att hon hela tiden ska göra massa saker och då blir hon naturligtvis supertjurig och gnällig. Tjoho nu blev min dag äääännnnuuuu värre.
Huvudvärk + gnällig morsa + vääärmeee + irriterad = Skitdag
Hoppas ni har det bättre än mig.... Drick mycket vatten förresten, puss!

Matlistan

Nu ska jag ut och handla.
Allt det här ska jag köpa hem nu.... Usch, jag längtar verkligen inte tills hemvägen då jag får bära kassarna.


Nytt skal

Har ändrat skal på min stackars mobil.
Det var helt söndrigt och istället för att köpa en ny dyr mobil tänkte jag att det e bättre att bara köpa skalet.

Så här ser den ut nu:Blev det fint?hahah.. jag ska ta bort plastbiten på skärmen också :P


Jag tävlar... man kan ju hoppas ;)Nu är det äntligen dax för den STORA Goodiebagtävlingen, värdet är på över 20 000:-!! Här kan ni se det mesta som ingår!!

"Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008", De som sponsrar med priser är:

Lustjakt, Underkläder från Korsetten, KLOCKOR.NU, Rosenserien, Kleio, Solbrillor, Beautyinsideout, Coolstuff, Mirandashop, Textilboden, Tidningsmetropolen, Misterbling, ECCENTRICIntimprylar, Vild design, Tid & Lust, Evince Cosmetics, Guam Cosmetics, Rapunzel, Bergarelaxen, Limestore, PUSS.SE, Hud & Kosmetik, Joys4us, Barnparadiset, Bodylotion.se, Tarahumana, WellneswebshopPharaons
SMINK.NU
Efashion
Lepigen
Bodystar
Voodolls
Tävlingen har också ett 2.a pris i form av dessa skor från JiFashion4U:
 (Vinnaren av skorna väljer storlek, vill ni hellre vinna skorna så skriv det)

Tävlingsregler: För att vara med och tävla ska ni klicka er in på alla de som har sponsrat med priser + mina annonser här i högerspalten, (jag kommer att kolla så att vinnaren har gjort detta så det är ingen idé att fuska).
Vill ni öka era chanser att vinna kan ni göra detta varje dag, för varje dag ni klickar och skriver en kommentar till detta inlägg att ni har gjort det så får ni en lott i tävlingen.


RSS 2.0