Wiho

NEJJJJJJ!!!!!! SÅ BARA FÅR JAG INTE GÖRA!!!!!

Jag skrev precis ett jätte hemskt och dåligt inlägg om hur mycket plugg jag har nu på sista tiden och inte fan ska jag skräpa ner bloggen med det!!
Kul att veta vad jag ska plugga om en stund???? Noo.. i don't think so VA!


Vet ni vad?

Jag ska minsann och dar göra nåt kul, det förtjänar jag!! Jag ska hitta snygga saker som ni kan köpa till mig, bra va?
Jag är pank och lääääääängtar efter pengar!! Det känns jättehemskt att hela tiden vänta på Deniz för att få en hundralapp att köpa mat för.. Gosh no!


host host... i feel fat. Då var den kommentaren utlöst, åh vad skönt.... nu börjar vi!!

hmm.. vad ska vi klicka oss in på först?? Kanske Nelly.com... de brukar ju ha sschhnnyyggggaaa saker! Japps så gör vi!

Quontum - Colour Block Dress Denna har jag gått och suktat efter hur länge som helst nu. Visst är den snygg?! Sedan vet man ju aldrig med internet.. kanske inte alls e lika fin... men snygg är den på bilden!!
Koola Anna - Lina Dress Denna har jag faktiskt inte sett innan, men snygg eller vad??? Herregud.. dyr men HOT!

Kanske mamma har lust och kika in i bloggen en stund på och gå in på nelly.com. Det är väldigt enkelt. Gå in på festklänningar och leta upp det.. Jättebra och enkelt..Gör det nu!! Okej?? Bra!!

Lipsy - Embelished Strap Dress Tycker denna klänningen ser ut som en som man bara måste prova.. Ingen köpa-internet-klänning.. men kanske?? Bara kanske.. Men om den är en internet-köpa-klänning visst är den ursnygg????

Hahahha... Ingen orkar hänga på längre.. alla sticker buuuhuuuu.. fyy!!  Men jag tycker det e så kul.. Förut brukade jag alltid göra så här och sätta in det i Word. Sen sparade jag det i dokument och rörde det aldrig igen. HAHHAA Vilken tönt! Men hade gjort det igen må jag lova om jag inte satt in det här!!

Mina UK - Indian Dress I LIKE!!!!! Kanske inte som hon har det.. lite väl kort men något bra under så!!! SNYGG!

Rare Fashion - Brazen Dress Nästan likadan som den översta men snygg som satan denna med!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Vet ni vad jag kom på just nu!??!?! Jag har ingenting snyggt att ha på mig sista dagen?!? Ska alla andra ha det... Har inte haft en tanke på det.. neeee.. ska man ha det?? Kanske hittar något snyggt i garderoben.. ja det gör jag nog... Eller.. *svälj*


TRÅKIGT!!!

Sitter och tråkar framför datorn, Rambo och Deniz nördar sig framför playstationet. Jag tror jag dör av tråkhet... Jag har försökt hitta på saker att göra nu huuuuur länge som helst... Och inte nog med det, jag har gjort iordning mig för jag trodde vi skulle ut och äta. Men nehe... Nördarna bara sitter där och har gjort det i ... tjaa.... i 5-6 timmar kanske? Har för mig att Rambo kom runt där..
Kul?NEJ!!


HATA HATA HATA!!!Blä vilket dåligt inlägg det här blev.. ville bra skriva att jag har så JÄVLA tråkigt!!!


Ja..

Tjoho! Snart ska man sova men här sitter jag och pluggar för fullt!! Samhällstest och sedan engelskaläxa, usch.

Tror jag får en knäpp på min engelskalärare snart förresten.


Tråkdatanörd

Spelar MapleStory och städar samtidigt när min lilla filur samlar på sig liv hahhaha :D

Puss

Tjoo!

Hej hej!!

Nu har jag flyttat in i den nya lägenheten. Äntligen har vi internet, har varit såå jobbigt att inte kunna använda internet till läxor och sådant, speciellt när jag hade en uppsats som skulle in denna veckan.
Men men.. det gick bra i alla fall.. Jag är väldigt nöjd med att bo här. Just nu ser det lite halvstökigt ut fortfarande men det e lugnt. Jag e lat av mig, så e det. Har inte plockat upp allt hahah

Jag har så jädrans ont i benet nu. Det värker och värker. Det kom för bara en liten stund sedan.. tror det e träningsvärk. Ska kanske ta en ipren så att det inte blir värre sen när jag ska sova, vilket e snart.


Jag älskar dig Deniz!
Älska ÄLSKA!!!!

RSS 2.0