Neejjj datorskit!

NEEJJJ!!!

Åh vet ni vad som hänt? jag har glömt att ändra mappen där mina bilder ligger. Åh.. Jag har ju lagt in alla 2010 bilder i 2009 mappen! Grr!! Så irriterande! Nu får jag sitta här och ändra och greja.



Hahah shit vad lite bilder som tagits under 2010.. Hahahaha Jag hade två bilder som tillhörde 2010... Så det blev ju inte så jobbigt :P

Bodycombat Yeah!

Bodycombat för hela slanten idag! HÄRLIGT!
Först ska vi ju träna på vårt lilla pass på gympan och sen blir det ett riktigt pass på Tc dessutom. I lööövvv it!

När man tränat såhär två gånger i rad så känns det verkligen som om nu sjutton ska man komma igång igen.. Kan ju inte slöa fiiifaaann! Sedan räknar vi bort pizzan som så fint slank ner igårkväll men vet in vad? Bara man tränar.. eller rättare sagt.. Om JAG tränar så gör det inget att det hamnar lite fina godsaker i magen.. Man känner sig så härlig ändå eftersom man ändå tränat eller ska träna.

Jahapp.. Nu ligger Sofia i soffan och sussar sött medans jag dricker upp mitt kaffe. När Sofia är på besök vet man direkt att det är soffan som gäller. Det är så enkelt och bra. Och det roliga är att hon faktiskt gillar den :D Inte dåligt Soffan, High five!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe.. Chatta runt lite ända fram tills att sömntutan vaknar och sen blir det la frukost och därefter trrrräääeeening!

Ett morgoninlägg

Här sitter jag och käkar frukost.
Ska öva på teorin snart.. Det börjar ju närma sig :O
Fan vad lycklig jag kommer va om jag klarar det! Fy tusan alltså! En stor tyngd lyfts ju bort från axlarna verkligen. Jag hoppas verkligen på att jag klarar det...!

Men men.. Nu ska jag inte tjata körkort mer. Det gör jag så mycket här hemma ändå :P

Jag kan ju istället prata om min älskade träning. hihi. Jag har gått runt och känt mig oerhört tråkig, nere och bara att allt känns jobbigt liksom och nu har jag ju kommit på varför. Jag har ju inte tränat på en vecka och lite mer. Helt gaalet. Jag pluggade ju hela förra veckan och då hade jag ju inte tid med träning och nu har jag övningskört och pluggat teori och sånt men nej. Jag måste bli bättre på det här. Jag känner mig verkligen nere. Det är riktigt härligt att träna.. Eller ja.. I alla fall efterråt. Man käer sig gladare på nåt sätt.. Så nej det får jag minsann bli bättre på.. Kan ju inte gå runt och känna mig nere.. ?

Men men.. Nu tror jag att jag ska käka upp min frukost så att man kan börja göra lite stuff

Glaaad

Hej igen!

Halkan avklarad som sagt, övningskörning även det fixat och det gick som galant (Inte som förra gången fy haha) alltså är jag på väldigt bra humör. Dock blir det ingen träning inför gympapasset då Sofia var lite lat idag men eftersom det faktiskt var hennes födelsedag igår kanske det inte heller är så konstigt. :P


Istället blir det mera övningskörning.. Jag menar självklart ska man passa på när man har lust och allt går bra.. Fast bara för det kommer det väl gå dåligt men... nej nej.. så ska det inte bli. Jag bestämmer. Nope.. Det ska gå bra!

Så glad idag är jag att jag bjuder på en gammal bild på mig.

Halkan, Check!

Sådärja! Nu var halkbanan avklarad!

För alla nervösa som ej kört halkbanan ännu kan jag säga att det är verkligen busenkelt och bara roligt! Dessutom för alla Ljungbybor så kan jag säga att bilarna är huuur enkla som helst. Inget alls att vara nervös för, verkligen inte!
Men det är ju enkelt att säga.. Ni kommer förmodligen vara nervösa ändå och fundera på vad katten de kommer göra med er där borta, precis som jag tänkte. Men det är kul så är det i alla fall!

Nu är det dags för övningskörning efter ett tag.. Har precis ätit en snabbmiddag och sen bär det iväg igen. Ikväll blir det Bodycombat och träning med Sofia och tja.. sen får man se :P

Ha det bra!

ujda.. Här ska det halkas

Halkbana idag.. nervöst och pirrigt.. Hoppas det går bra!
Jag blir ju så lätt nervös i såna här lägen.. Men förhoppningsvis är de andra precis lika nervösa som jag :P

Pang sa det!

Igår kväll satt jag och Deniz och tittade på film. Och helt plötsligt kom det en JÄTTEsmäll på rutan och jag och Deniz blev hur paffa som helst. Först flög mina tankar till Halloween detta året då det var några busungar som kastade ägg på på rutan så då tänkte jag genast Mohhaa nu får vi fast de jävlarna... men nehe.. Vet ni vad det egentligen var.. ?
Hah! Det var en stor istapp som hade ramlat..
.... Tänk om man hade stått där under.. uj uj uj Fy!
Men sen sa Deniz: tänk om vi hade sett paranormal activity eler nån skräckfilm!
Kan ni ens tänka er hur rädd man hade blivit?! SHIT! Man blev ju rädd bara då när ändå inte var läskigt men täääääänk om man kollat på skräck.. Jag hade nog inte kunnat sova den natten i alla fall :P


Lördag

Hej hej det var längesedan jag skrev i bloggen.

I fredags var sista inlämningsdag för projektarbetet och därför har jag jobbat som en tok under hela veckan. Har inte haft tid med någonting förutom plugga och käka mat haha :P
Det har varit riktigt jobbigt och därför har jag nu fredag och lördag käkat hur mycket glass och skitmat som helst. Inte bra.. haha.. Får träna mycket sen men just nu skiter jag i det.



Alla hjärtans dag

Idag har jag hunnit med att göra mig iordning, äta frukost och självklart vräka i mig ÄNNU mer onyttig kladdkaka. Jag gjorde en igår nämligen. Usch inte bra inte bra..

Idag ska jag övningsköra ungefär hela dagen så sådär mycket kärleksförklaringar och mys och trevligt restaurangprat blir det väl la inte då nu när det är alla hjärtans dag. Men men.. Det gör väl inget.. Nyttigt att övningsköra i alla fall. *suck*
Tycker det är så tråkigt att köra bil och TA KÖRKORTET. En sak om man kunde få det sketna kortet på en gång men nej nej.. absolut inte.. man måste ju självklart även KUNNA köra bil.. ÅH SUCKK!! Nu kom han .. han ringde.. så nu får jag gå ner då.. BLÄ!


Tvåa

Mamma och pappa kollar på ett skitprogram på tv just nu. Lika bra att blogga lite då.

Spelade nyss alfapet, jag kom tvåa. Det är ändå ganska bra då mamma är en riktig alfapet nörd. Pappa blev lite besviken, han ju sist och trodde han skulle få mycket poäng .. Mohaha!

Dagens funderingar: Vad för färg ska man ha i håret? ÅH! Jag blir galen. Om man kollar på vissa bilder så är blont jätte snyggt men sedan skulle jag även vilja ha mörkt.. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag vill ju ha snyggt hår och just nu har jag så trist färg då det röda har gått ur nästan helt och har ingen rolig lyster eller nånting.
Jag vet inte vad jag ska göra! Sedan hade det ju varit kul att klippa sig på nåt vis men va fan.. Jag vill ändå ha långt hår och hur roliga frisyrer kan man få då? Dessutom kostar det ju som SATAN!

Dagens tanke: Hade varit bra med bluetooth på datorn. Deniz har det. Lite avis på just det.. :( Hade vatt så perfekt.. 'suck* Sedan hade det varit bra med en inbyggd cam också.. Hm.. Man vill alltid ha mer än vad man har är det inte så? :P

Why?!

Jag vill göra allt förutom projektarbete idag.. WHY?

Usch för det här alltså.


Torsdag

Tja tjena hallå!

Ida har jag tränat, fikat, bjudit på egengjord glass till Sofia, övningskört och pluggat.
Det låter väl inte helt dum?
Har dock träningsvärk nu.. Har ju tränat ganska flitigt denna veckan men det är egentligen bara skönt då man verkligen vet att man kämpat. Sen är det ju även skönare att ha träningsvärk på vissa ställen än vad det är på andra. Som t.ex. så är det skönt att ha träningsvärk i magen och i magen och på rumpan tycker jag eftersom det inte är så vanligt men däremot benen. Ja FY! Hemskt!


Nej nej.. Nu ska jag ta det lugnt och även käka lite.. Puckot Deniz ropar att han vill ha mat.. ÅH! Gör egen mat för en gångs skull!!!

Träning

Åh vad härligt att träna vet ni det?

Kanske det känns asjobbigt och man bara vill att skiten ska ta slut ibland men nejdå. Man att efterråt kommer man känna sig som en ny människa. Man blir lycklig av att träna och jag har verkligen hittat min grej, passen på TC. Jag menar sitta på en cykel i gymmet eller springa hur kul är det? Sedan dessutom tar man inte i det yttersta man bara kan. Man kanske lurar sig själv liiiitegrann och springer så att man verkligen mår dåligt.. men nej.. det funkar inte.. Kroppen klarar mer. När man dessutom har kul + att man är med alla andra och därför inte KAN ge upp då kämpar man verkligen. Nej usch nej. FY VAD KUL! hahahah

Idag blir det CoreBosu. Har endast gjort det en gång och då var det himla kul fast får väl se hur det är denna gången. Igår blev det AfroPowerDance med Sofia, egentligen skulle det varit BodyStep men sedan var hon som körde det passet sjuk så det blev Afro istället. Inte bryr jag mig.. hahaha Jag tycker faktiskt afro är roligare och speciellt nu när man börjat lära sig stegen lite smått fast ja.. Bodycombat är nog roligare.. Fast visst. Det beror ju på vilket humör man är på.

Sofia! Nu ska vi bli snygga till sommaren! HAha.. Vi ska lura alla de där jädrans kalorierna man får av allt gott och verkligen pusha ut dom ur kroppen! För jag menar bara för att man tränar ska man inte lägga av med sötsaker, det gör inte jag i alla fall. Jag äter det jag vill men tränar efterråt så att det inte gör nåt att man stoppade i sig en och annan godsak för mycket.. Så ska det va!

Måndag

Godmorgon!
Idag skippar jag gympan..Inte för att jag inte vill gå på gympa, nu när man börjat träna är det faktiskt liiite roligare.. observera lite. Det beror på att jag annars ändå kommer för sent och att jag var tvungen att lämna datorn hos mamma och pappa för jag vill att pappa ska ta en check på den.

Jaha.. Vad annars? Igår satt jag nästan hela dagen med Deniz och spelade Maplestory. Julia var inte sämre hon (Eller bättre) hon körde sitt Maplerace hon med.. Fast jag såg henne aldrig :(

Senare idag ska jag göra en och annan undersökning och skriva litegrann på projektarbetet. Sen får jag se :P

Drink

Gjorde nyss en drink till mig själv men njae.. Den blev inte så god som jag hade tänkt mig. Deniz tog den istället och tyckte visst att den var supergod :P Haha så kan det gå :P

Ändrat

Tjena mors. Ändrade planer för kvällen!

Då Sofias struntade i det så kände jag det att naee.. SÅ nu blir det till att käka goood mat, kanske kolla melodifestivalen annars plugg eller nåt liknande och ja.. Mys helt enkelt.

Men men... Hare gött!

Festligheter :D

Idag är det Annas födelsedagsfest.. eller rättare sagt Miss Lee's födelsedagsfest.. hmm.. Jag undrar just hur detta kommer gå hahahaha.. :D Två Annor i samma rum och alla kommer typ ropa Anna hela tiden eftersom det är hon som fyller år. Stackars lilla jag kommer få de svårt att hänga med hahaha
Det ska i alla fall bli kul hoppas jag på.. Det verkar som om hon planerat ihop en hel drös med roliga saker :P


Jaha annars då ?
Ingenting förutom att jag nu ska fixa lite frukost.


*fyra månader kvar* uj uj uj.. Nej så ska jag inte hålla på..Då blir det bara jobbigare att vänta tills den stora dagen D.

WOHO!

Vet ni?


Jag ska till Alanya i sommar! TJOHO! Har redan bokat det med vännerna! Så roligt det ska bli! ABSOLUT!
Ska bli sååååååå kul!

Lite torsdagsfylla sådär :D

Nu ska jag gå och lägga mig.
Har blivit BÅDE för övertrött och Överpluggad hahah! Det här funkar inte längre... vet knappt vad jag skriver längre.. Usch nej.. Godnatt på er!

Festartyperna

JAAA!!!!!

Nu kom jag på nåt mycket bättre att skriva om än hur jädrans arg jag är över att mitt senaste inlägg försvann.

Jag kan skriva om hur jädrans mycket jag vill festa loss det med Sofia.. RIKTIGT så där festa loss.
Anna-Sofia vis!
Ibland blir det bara fest när man festar trots att båda är med men nej.. det är inte så jag menar. Vårat festarvis är det bara vi som kan göra och vet vad detta innebär. 



Nae.. jag är sugen på att festa imon... Så är det bara! Fan alltså hahaha!


Maplenörden är i full gång!

Hello everyone!

Nu håller jag på och spelar Maplestory!

Det här är jag för stunden. Jag står öga mot öga mot en fasansfull PINGVIN!


Hihihi!

Framtiden

Usch huja huja.. Vad ska man egentligen plugga till efter gymnasiet? Det är frågan.
Mamma och jag har suttit och snackat om det här en stund och sökt på utbildningar och sånt där. Jag har vissa utbildningar jag kikar och funderar på men jag vet inte.. *suck* Det är svårt, det är det!

Nu är jag hungrig bye bye!

Old pics

Nämen tjenare! HAHA Kolla på på vad man hittat här! Riktigt kul att kolla gamla bilder! Här ska ni få se:


Från 2004, jag och mamma i grekland    

Vid husvagnen 2004

2004 i Alanya. Är jag inte lik mamma?



Bild från hm... nian-åttan? alltså ca 2006                                                                           

Egobild från ..2006 tror jag. :P Hahaha!

Ett självpoträtt även denna från 2006.

Målade även av bästisen Marina haha


Uj uj här var jag plötsligt brunhårig ett tag och självklart ville man ha lite mysfoton med älsklingen.

 


Nu orkar jag inte mer.. finns hundratals.. hahaha! Så kul!

Skolan är slut

Nu har skolan slutat för dagen! Vad skönt!

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa. Ingen är dock hemma så jag sitter här vid pappas dator och dricker kaffe.
Varför jag gick hit var egentligen för att det var så himla kallt om händerna att jag helt enkelt inte orkade ta mig ända hem och sedan är det ju alltid kul att umgås lite med föräldrarna när det ändå inte är någon hemma. Känns inte precis sådär jättelockande att gå hem i kylan och därefter sitta ensam i flera timmar och glo på datorn/tv'n.
Dessutom får man ju lite gratis käk hehe.. ;)




Hihihi nämen titta! Här hittar man bilder på pappas dator..

från i julas

Glass mmm ..



Gissa vad det här är!

Glass med mintchokladsmak som jag gjorde idag. Det ser väl inte helt dumt ut va? Jag börjar bli riktigt bra på det här vet ni!
Det tog mig ca 1 timme att göra denna glass med förberedelser och allting inräknat. Det är ändå en helt okej tid då jag tog ganska lång tid på mig med vissa saker bara för att jag inte blivit expert på det här ändå hahah.

Första gången som glassmaskinen stannade också!!! Tjoho! Det är nämligen meningen att om glassen blir helt perfekt i konsistensen ska den stanna.
Jag själv föredrar liiite hårdare glass än vad det blir när glassmaskinen hållt på så därför är glassen superbra (enligt mig) när den varit inne i frysen en liten stund för att stelna ytterligare. Den behåller då den krämiga konsistensen som den fått i och med att man haft den i glassmaskin men är ändå kall och "hård".  Hhaha svårt att förklara men alla ni glassälskare/glassgörare där ute förstår förhoppningsvis! :P

Riktigt nöjd med det här alltså! Ingen glassoppa blev det i alla fall som förra gången :P

Today's me



Det här är jag idag förutom att jag kanske inte riktigt är sådär rosa... men annars ja :P
Det var väl trevligare än *suck* köttfärssås :D

Maten för idag

Idag bidde det spaghetti med köttfärssås och eftersom jag fått hem min fin fina kamera var jag ju bara tvungen att fota det. Haha


 
Så jättefint verkligen. Åh! Hahahahaha Så töntig jag är! Hur fan kan man gå runt och fota allt man ser.. Jag menar herregud.. Köttfärssås.. Wow så intressant.. En sak om jag hade gjort något speciellt eller ja.. vad som helst förutom spaghetti och köttfärsås.. Jag menar.. nej nej .. Jag tänker inte ens fortsätta skriva om det här längre. Jag menar nej.. Köttfärssås.. *suck*

Nej... Fy!

Övningskörningen var rätt seg idag.. Det blev så mycket på en gång att man känner sig rätt misslyckad nu. Blä!
Jag som kände mig så nöjd förra gången. Visst hon sa att det gick bra men inte fasen räcker det för mig. Nej nej.. Får väl helt enkelt känna mig lite misslyckad idag och försöka köra bättre nästa gång :P



See ya later alligator!

KAMERA!

Äntligen har jag fått hem min kära kamera! Nu kan jag lämna tillbaka skolans skitkamera! Jag ska ju fota till projektarbetet och behövde därför kamera.
Men nej! Idag ska det verkligen göras projekt då!

Fast nu först är det frukost och sedan övningskörning och SEN projektarbete!

Pussilipuss






RSS 2.0