Hej svejs!

Vet ni vad?

Nu säger jag hejdå till den här bloggen. Det känns rätt onödigt att ha den faktiskt.
Ha det så bra!

Bye bye!

Jävlar fält som ska fyllas i.... *grrrrr*

Nu ska jag inte äta på miljontals år! Nu har jag ätit kladdkaka både idag och igår!!
Okej jag ska äta på miljontals år... jag ska förmodligen äta något smaskens senare ikväll (DOCK INGEN KLADDKAKA) men ändå... jag känner mig..... tom... dum..... Jag behöver lite av mammas klagomål känns det som så att jag inte proppar i mig kladdkaka... Då känner jag mig tjock och måste äta sallad och spenat!

Jag vill spela sims. SIMS VARFÖR ÄLSKAR DU INTE MIG??!?!?!?!?? VAAAARFÖR?!!??!?!? VARFÖR FUNKAR DU INTE PÅ MIN DATOR??? den är ju min.. du är ju min.. Sims jag saknar dig! :( *snyft*

Fint ögonkort


Purple

Förra veckan hade jag oranga naglar men det var inget jag tog kort på. Coolt var det. Men men.. Här är det jag har just nu:
Jag har så mycket åsikter hit och dit men det är inget jag kan berätta här. Usch.. Vad jobbigt. Får skaffa mig en ordentlig dagbok istället :P Hahaha nej verkligen inte! Jag kommer skriva i den i någon månad och sen kommer jag tröttna. JAG VET DET! Så har det alltid varit!

3-0

TRE - ETT TILL K I KEX!


Det du mamma! (Mamma är ettan!)

MEEHHH!!!

Tänkte göra ett sådant där "Vill-ha-inlägg" eftersom som såg en jättefin klänning på en sida och sen tittar på på priset.
VARFÖR????
Sedan tittar jag på alla de andra klänningarna, tröjorna, byxorna, skorna, ALLT
VAAAARFÖRRRR???????


ALLT, PRECIS ALLT kostar 300, någon krona under eller över. Varför ska snygga saker vara så dyra?

*snyft*


Hur säger ni?

Kex som i: SCHEX
Eller
Kex med K


Dagens färg: BLÅ!

Jag matchar! Det var inte en med meningen!! Wowiwowoa!

Ser ni dessutom nagelllacket på mina fina naglar..Nej? Då kollar vi närmre...


Voila! Jättefint! Mycket brrrra!

Köpt ett av depends små minilack och jag är toppennöjd! Det kanske till och med kan vara en av favoriterna! *Publiken säger: uuuuhhhhh*Sitter hemma hos mamma och pappa för att jag måste skriva ut lite papper och vi har ingen skrivare där hemma. Kikade då in i bloggen och fick syn på att färgen är verkligen fel! Naglarna är mycket mer mörka och metallic!

Hemma i Ljungby igen!

Nu har jag och mamma varit i Växjö där vi hittade mycket kul. Jag hittade faktiskt både jeansleggings och en bra kalender. Jeansleggingsen var inte precis så som jag tänkt mig men de satt så bra så då gjorde det ingenting.


Vi kom hem lite senare än vad vi tänkt oss men det gör väl inte så mycket egentligen. Nu ska jag jobba och göra nytta!


What to do today?

Idag är det Växjö som är inskrivet på dagens-att-göra-lista och därefter blir det jobb.
Vad jag ska kolla framförallt efter i Växjö:
  • Svarta jeansleggins (Velat ha sådana läääänge nu... När det fanns i Vero Moda innan sommaren så hade man ju naturligtvis inga pengar och fick vänta och sen försvann dem)
  • Snygg och bra kalender. Köpte en för någon dag sedan men ångrade mig och då fick Deniz den eftersom han ändå ska börja plugga igen.
Såå.. Nu ska jag och Mr Socka brumma iväg.  

Trixat & Mixat!

Inte nog med att jag har börjat göra nytta med jobbet utan jag har även mixat ihop en ny design!
Tyckte det kunde behövas nu. Både hårfärg och årstid har ändrats så det känns skönt med lite nytt i bloggen.

Kom med lite respons nu va!!


Naglar

Gjorde Zebra-naglar! Wiiieee... Första gången jag fick för mig att det var kul att fixa med naglar så hade tyvärr inget att göra ränderna med. Fick bli en tandpetare.. Var lite krångligt men det gick :P
Efter Zebra-naglarna ville jag göra något nytt. Då fick det bli något mindre uppseendeväckande med ett brun/rosa-skimrande nagellack under och ett rosa/lila nagellack på tipparna (Heter det så?)
Faktiskt roligt att hålla på med lite sånt när man inte har något att göra. Aldrig brytt mig så mycket om naglarna förut men det är faktiskt kul. Ska dock ta och köpa lite olja och grejs så naglarna blir lite finare. Ingen idé att måla på massa om naglarna ändå är fula.
Hhhhhmmmm..... Ska man göra en ny kategori??? Typ.... Skönhet.. Smink och naglar eller nåt liknande.. mjaaa.. Kanske det kanske!

WIHO! Nu finns en ny kategori :D WIIIEE

RSS 2.0