Usch

För fan för vissa människor alltså.

Träningen är kaputt!

Fasen vet ni vad?

Nu har mitt kort gått ut på TC och om man vill fortsätta måste man köpa ett jävla halvårskort för 600 spänn. Jag vill ju bara ha typ ett månadskort.. Jag kommer ju inte använda ens hälften av alla de jävlar månaderna om jag köper ett halvårskort. På sommaren vill man ju inte gymma och skit. Då vill man va ute och leva livet och ha kul!

Usch vad jobbigt allt blev. Speciellt nu när man är så otroligt motiverad och verkligen kommit igång med skiten. ÅH jag är irriterad! Vad ska man göra nu för att hålla i gång kroppen som dessutom är kul? Det måste va kul för att man ska fortsätta juh. Deniz föreslog att vi skulle börja på hans gamla gym men va fan? Stå där som nästan ensam tjej och hålla på. Nej blä för det. Jag gillar det inte alls det här. *suck* Hur ska jag nu kunna bli vältränad till student och sommar? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH så jobbigt o tråkigt!



/IRRITERAD Anna

Det kliar spel i fingrarna

Nu ska jag spela lite Maplestory. Det har jag inte gjort på länge!
Nu när jag skulle börja spela så har det visst blivit en patch som ska laddas ner så då får man vänta en stund.


Så ser det ut just nu.... *suck*


Så länge kan jag ju berätta då för er att SPELA Maple så blir jag glad. Jag heter annizzen så adda mig gärna. Jag spelar i världen Dementhos.

Har dock haft ont i huvudet nästan hela dagen så det kommer nog inte bli så mycket spelande.. Blir kanske en kopp kaffe istället.. Åh så härligt med kaffe.. varmt! Jag fryser som attan!





NEEEEJJJJ!!! FANNN!!!! Bara för att jag ville spela just idag ska Maplestory hålla på och jobba med saker och skit så deet går inte spela. Vad dumt.. Aja.. Får väl ta det sabla kaffet då da

Kreativitet från förr :P

Jag tyckte mycket om att måla, pyssla och rita när jag var mindre. Sånt kan vara kul nu med men det har väl försvunnit lite grann men här har jag i alla fall hittat två bilder.

Här är en bild på mig själv som jag har ritat.




Den här bilden ska föreställa min kompis Marina. Ganska likt är det faktiskt :D




Nu vet ni att jag har varit ett litet kreativitetsmonster jag med, det ni! :D

IKEA

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa.
Har varit i IKEA en sväng nu. Ringde mamma efter att jag gymmat tillsammans med Sofia och då var de på väg så då frågade jag om jag kunde följa med eftersom det hade vatt kul så det blev till att snabbt springa in i duschen och duscha av sig och sedan springa ut till bilen. I bilen satt jag sedan och blev förhörd av mamma lite grann på religionen och sedan pluggade själv lite.
I IKEA hittade jag en korg som var bra att ha i hallen i våran otroligt fula öh... skåp? och sedan hittade jag lite fynd och sånt. Det var ju braaaaaaa tycker jaaaa.
Ingenting är omöjligt!
Jahapp.. Nu ska jag ta och kika lite på min engelska uppsats och sen får jag se om det blir till att plugga lite mer religion eller vad som händer!


Ledig från skolan :D

Idag är jag ledig från skolan. Har tre ledighetsdagar eftersom jag har arbetat med Newsmasters ett par gånger utanför skolans tid så det är ju härligt. Har använt två dagar hittills inkluderat idag så har en kvar men den väntar jag med tills efter ett par veckor eller när jag är väldigt trött någon dag.
Idag ska jag i alla fall använda min lediga tid till att plugga. Jag har lite engelska kvar att fixa med och sedan är det religion. Det tjuriga med just religionen är att min lärare gör verkligen sina elever omotiverade. Fastän man pluggar jätte mycket får man skitbetyg bara för att man inte skrev EXAKT som han har på sina rättarpapper. Det är helsjukt verkligen. Så ska det inte va. Man måste kunna få använda lite av sina egna ord.
Har läst lite grann på religionen den här gången men jag tänker absolut inte läsa så mycket som jag gjot på de andra proven. Då satt jag i flera dagar och råpluggade och ändå för att bara få ett skitbetyg! Ååhh.. så arg jag blir bara jag tänker på det.
Men ja.. Nu har det gått en dag eller ett par timmar i alla fall. Vad tycker ni om designen? Bättre? Sämre? Något som ska fixas till.. Själv vet jag inte.. men har kommit på lite olika saker som kanske ska fixas.. Får se om jag gör det någon dag.
Har ni märkt att jag börjat blogga lite mer nu förresten? Kan bero på mobilbilder och sånt. Mycket roligare när man kan lägga in bilder så att det blir lite roligare. Dessutom är det härligt att kunna sitta i solen och blogga. Är väl därför jag brukar bli lite mer aktiv på somrarna för det tror jag att jag brukar bli. Just nu sitter jag inne. Det är mulet men för bara en stund sedan satt jag ute med religionsboken i högsta hugg och pluggade i solskenet. Det e grejer det, det är så skönt!
Undrar vad man ska käka idag förresten.. Har ingen vidare lust att kladda ner mig idag och göra massa sånt. Får väl se vad det blir.
MEN nu ska jag ta och plugga lite till! See ya!

Ny design uppe!

Före & efter bild på designen.
Vad tycker ni? Blev det bättre eller sämre.. Vet inte riktigt vad jag tycker.. Funderade ett tag på att göra något mer åt sidorna men hmm.. Det är frågan. Får ha det så här ett tag i alla fall. Man kan ju vara glad att det är lite mer färg på sidan nu :P

Dagens mat

Jag funderar... FUNDERAR på att skita i träningen idag. Det är synd då det hade varit skönt men samtidigt tycker jag det är så tråkigt att gå själv. Man är så omotiverad då. *suck*
KANSKE går ut och går en runda eller någonting annars får det bli en slappardag... USCH!
ISTÄLLET för att träna då kan jag ju presentera dagens mat för er. Det var ett tag sedan men nu när jag kan fota med mobilen är det ju förträffligt enkelt att lägga in bilder så här är den:
Klart slut!

Design i tankarna

Funderar på en ny design på bloggen men jag vet inte.. Ska jag orka? Hm.. det är frågan.. Kanske kan BÖRJA på den. Jag MÅSTE ju inte bli färdig idag men hmm... Jag vet inte..
Kolla in andra designer jag haft genom att klicka på kategorin "Blogg design" i hörnet.  Förjävligt kom jag på nu.. Va fan! Det heter ju Bloggdesign! fast jag kanske menade blogg & Design ? Neee.. Jag vet i katten vad jag tänkte på...

AlmanackA-arbete

Nu sitter jag i skolan och håller på med min otroligt fina almanacka. Jaha visst den är så fin så fin! Vet ni att våran lärare säger almanack istället för almanacka! Det är så fuuuuuuuult. MAN SÄGER ALMANACKA MED A! OKEJ?
Den ska i alla fall bara skrivas ut nu men tydligen är skrivaren här i skolan vääääldigt trög. Den har stått och "rippat" nu, alltså försökt överföra informationen (Almanackan) från dator till skrivare nu i säkert 10 minuter. 

Bredvid mig sitter Julia och jobbar på sina kort. Hon ska tydligen göra ett sorts frågespel av något slag.
jag tog ett trevligt litet kort på henne. Tyvärr kom våran lärare med på bilden så för att vara lite snäll mot han fick han bli en clown. Det passar honom jättebra!!! 
Idag har vi pratat om studenten på morgonen. Vi bestämde saker som utspringslåt, flak och fester m.m. Tänk att det snart är slut. Det känns verkligen inte så men samtidigt.. ja.. nej jag vet inte riktigt. Det ska bli skönt att den här delen av livet är slut. Tycker minsann det är dags att kliva in i nästa del :P 

Brummarkortet är här!

Idag har jag fått hem mitt körkort!! KÖÖÖÖÖÖRKORT!!! Nu slipper jag ha med det där skitpappret överallt.. Nu har jag ett fiiiiiiiiiiiint litet kort iställe... Myspys pusselipuss på mitt kort.. javisst gullunge... ja.. mm... en kjam? ja? ..
Nej fy nu spårar jag ut lite..
Kan ni fatta att jag, Anna Andersson har körkort? Det är fifan inte klokt... INTE KLOKT.. men hehehe.. jag är ju bäst hehe.. Det är ju klokt.. Jag menar ju de'!

Anna pratar :D

Jag har suttit och kollat äldre inlägg i bloggen en stund nu. Det är helt otroligt så roligt det var att skriva innan. Jag skrev ju faktiskt om roliga saker och om jag nu inte gjorde det så var det i alla fall en aning humor eller krydda på inläggen.
Om man tittar på hur bloggen ser ut nu och vad det är för inlägg som kommer upp nu för tiden så kan man ju inte precis skryta om man säger så. Riktigt tråkigt om jag får säga det själv.
Men eftersom det faktiskt är folk som läser så fortsätter jag och det kan faktiskt vara roligt ibland att lägga in ett inlägg eller två. Det är egentligen därför jag behåller den. I början ville jag ju ha bloggen mycket på grund av att man senare kan kika in i äldre inlägg och minnas tillbaka i tiden men nu tror jag att det har ändrats lite grann. Det kan faktiskt va kul att pilla o skriva lite bara för att.
Nej nu ska jag tillbaka till religionspluggandet. 

Montag

Vet ni om att jag har gjort 433 inlägg i den här bloggen!
Fast med detta inlägget blir det ju visserligen 434.. GUUUUU vilket onödigt inlägg jag vet!
Nu till dagen Måndag. Idag ska jag äta mat och sedan plugga.. Engelska blir det eftersom jag tydligen hade gjort fel med en uppgift eller nåt och sedan även lite religion då det närmar sig prov nu.
Sedan får jag inte glömma att beställa tid hos frisören. Måste måste måste!

Mobilbilder!

Nämen ojsan hoppsan! Jag städade lite grann idag och gissa vad jag hittade!
- Den där bluetooth-saken så att jag kan få in bilder i datorn från mobilen! Nu kan jag äntligen få in bilder i datorn! Haha Vad glad jag blev nu :P
Här kommer då lite bilder från mobilen som jag inte kunnat lägga in förut:
Sedan har jag mer... Men dessa kort VET jag att jag inte visat i alla fall :D

När man har otroligt tråkigt...


KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG KLARADE DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GUD VAD GLAD JAG ÄR FÖR FAAAAAAAAAAAAAANNN!!!!!!

Krafs

Om ni undrar över hårfärgen kan jag berätta att nej det är inte ens värt att visa upp den. Det ser typ likadant ut som innan. Alltså vanlig ljusbrun färg, inget märkvärdigt.
Däremot rotade jag fram min fina kamera. Där ligger ju nämligen lite smått och gott. Eller njae.. Jag hittade två foton från skolan där vi fjantar oss lite. Resten var massa foton från Taikwon-don som jag och Julia var på. (En snutt på detta som självklart läggas upp på Newsmasters hemsida om någon vecka, vi har ju lov nu)




Nu om någon timme eller så ska jag iväg och övningsköra. *suck*


Gult till påsken?

Jag är gul i håret. GUL!

Fy fan vad fult det blev. Vi provade oss till en till färgning och den blev ju för fan ännu värre än den förra. GUL!
Nej nu blir det fördmoligen brunt eller nåt liknande.. Jag orkar inte mer.. Jag bara gör det inte.. För fan asså.

Några timmar efter...
Nu är jag inte gul längre i alla fall... *suck* Nu har vi haft i en toning i det jävla håret och ja.. vad ska man säga... Nu ser det ut som när vi började. Det var de pengarna och arbetet. För fan.. nej nästa gång blir det banne mig att gå till frisören och ingen annan.
Urk.
Fest ikväll trots det urkassa håret... Nu kan man i alla fall gå ut ju utan att skämmas sönder. Som mamma sa när hon hade i toningen... Nu ser du juh i alla fall inte ut som en billig ryska längre... ja.. hu hu..

Blöh Hår!

Blöh! Har färgat håret blont idag.. Det blev verkligen inte bra.. *suck* Varför ska det va så dyrt hos frissan? VARFÖR?!?!?
Åh... Får väl se vad man hittar på imon.. Antingen fixar jag hemma eller hos frissan.. GAH! Vad jobbigt..

*suck* Va tråkigt

Otroligt tråkigt.. Sitter i skolan och håller på o bränner en dvd. Så himla himla tråkigt verkligen!

Dessutom är jag så hungrig att jag mår dåligt och har ont i magen! Kom hit kl. 13:00 eller nåt och började och redan då var jag hungrig och sen självklart ska cafeterian stänga tidigare idag så ingen fralla eller godis eller nåt kunde man köpa.. Så nu sitter jag här och hungrar ihjäl.
Klockan är halv fem och det är inte färdigt ännu.. *suck* Vad jobbigt!

Vill ätao ch vill hem!





RSS 2.0