i found Julia :D

Måste ha lite bilder i bloggen nu!!
Jag kan ju inte gå runt och bli tråkig... hmm... tråkigare?? hihih

*Leta leta leta i bild-mapparna*




Nämen titta vad jag hittade!! En bild på Julia!
Mitt lilla gullefjun awwwww

Kolla in hennes blogg HÄR!

Pratis

Hej!

Bakat idag... det blev brownies med vit choklad istället för mörk... Jag försöker fortfarande få slut på ingredienser i skåpen heheh... Lata jag vill inte kånka runt på mjöl och socker hahaha :D

Sen ska jag fixa med kläderna och lägga dem i påsar och sådär.


Senare kanske jag ska fortsätta på min överraskning till Deniz :D

Mitt Schhnygggaa öga



Som ni ser har jag tråkigt och skojar till det med att fixa olika ögon.. Här vad då ett :D

ett till :D Kanske inte så proffsigt preis hahaha men har man tråkigt så..


Hej!

Jaha vad har hänt på sistonde??

Jo det ska jag nu berätta för er. Igår satt jag hemma hos mamma och pappa. Min kusin och hans föräldrar kikade också in för o äta lite grillat då ja... Sedan kan man ju säga vad man vill om den kvällen men men.. det var i alla fall god mat och fint väder och ja.. Rätt kul och prata med föräldrarna var det cokså för den delen. :D

Innan på dagen hade vi förresten fixat med flyttning och dessutom fikat med mina muffins. Hahalite roliga för när jag skulle göra det som skulle vara på muffinsen kom jag på att jag inte hade någon speciell ingrediens... så det fick bli olika grejor på varenda muffins.. hihihi :D  Nyss smakade jag en gudomligt god en... med grädde till också :D MUMS!!!!

Jaaa... himlans vad jag skriver idag.. lång text blir det här ja !
Läs på nu era flitiga små loppor!

Alright.. Idag då? Joooohoo hoo ho o Flyttningsgrej idag med. Vi har skruvat och hållt på hela dagen känns det som. Eller ja... det blev ju lite middag emellanåt. Spaghetti med köttfärssås bidde de'! Wiho!

Undrar när Deniz kommer.. Han e ute och spelar fotboll.. Jag passade på att övningsköra här nyss en stund. JÄVLAR jobbigt det var idag. men men.. så e det ibland. Men jag tycker själv jag börjar bli rätt så bra nu. Hahah klarar i alla fall att starta bilen! YES! Nej skojar.. Jag kan ju självklart mer än så hahah men får väl se när det blir uppkörning. Snart kanske? Man vet aldrig. Får boka lite övningskörningslektioner imorgon tror jag ..

Sitter förresten ute på balkongen om det är någon som undrar. Bra nu vet du det.. 
Himla skönt väder fastän klockan är åtta! Inte ens jacka har jag på mig. Jädrans vad man har längtat efter de här stunderna då man kan vara ute länge utan att känna sig som en eskimo med allt man har på sig.


Usch nej.. Hade varit väldigt härligt att skriva mer men jag tror ärligt att det inte är någon som är tillräckligt intresserad för att läsa mer...... Undrar om det är någon som ens orkar sig ända hit.... Grattis på dej som gjort det om det är någon! TJO!!

Kanske en bild hade varit bra med?? .......
...
Ja det lägger jag in..



EN FIN BILD FRÅN 2007! NJUUUUUUUUTT!!! mmm... har nog redan lagt in den här men ooojjj vad ful den är så den är värd ännu en snyggingplats!!! YEAH!

Jag vill njuuuuueee

Det gick inte så bra med lägenheten trots allt... Det blir inte förrän nästa vecka vi flyttar in. Åh vad irriterad jag är! Jag som gått och längtat!

Just nu sitter jag och dricker té och äter macka och nu ska ni bara veta att AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJ som ************ så ont det gjorde när jag brände min tunga nyss!!!!!!


Förresten visst är hoppbilder underbara!?!? hahahahha

  

Lägenhetssnack

Jaha ja.... nu börjar jag bli jäävligt nervös!
Jag vill flytta nu. Jag har bett Deniz att ringa till hyresvärden till den nya lägenheten och fråga om vi kan flytta in redan nu. Hon sa nämligen att vi kunde ringa lite innan eftersom dagen då vi ska flytta in ligger på helgen.
hoppas hoppas hoppas
Jag vill verkligen se hur det ser ut nu!!! Jag viiiilll!! Man har ju gått och längtat så länge nu :D

Men men ... har börjat att lägga saker i lådor osv.. Det blir tommare och tommare i skåpen.
Dessutom har jag börjat rensa litegrann i garderoberna. Tänkte det är bäst att ge bort lite kläder som jag ändå inte använder. Det har inte blivit mycket slängt ännu men vi får väl se... Jag har nämligen JÄTTESVÅRT att göra mig av med kläder. Jag står alltid och tänker på att "tänk om jag kan behöva denna sen". "Kanske jag blir smalare?" "Kanske det blir modernt längre fram"... "Tänk om jag ångrar mig? "
Jävla fegis! ÖÖÖHHH!!!

Jaja... får hoppas jag vågar göra mig av med liiite till i alla fall. :D

Designen

Det här är då den nya designen. Snyggt?? Tycker det blev helt okej om inte mer :P


Har ändrat på lite smådetaljer i menyn osv också :D

Somrigt värre

Ser ni inte att jag fixat lite med designen med??? Somrigare nu va?

Funderar på att göra mer.... Får väl se :D

Duktig!

Tjooo!!

Duktiga jag har varit ute på ärenden idag. Fixade en sak på banken som jag har skjutit på en tag nu. Sedan övningskörde jag och dessutom handlade. Brukar annars vara på så dåligt humör när Deniz jobbar. Brukar alltid lata mig och va tråkig men idag är det bra. Ojda.. jag glömde säga att jag gjort en god sallad med som jag har ätit av. Gött med sallad istället för vanlig mat med t.ex. kött.

Deniz ska få sallad med sen när han kommer hem.

Jaha annars då ?
Sitter här och äter solroskärnor.. Rostade och saltade.. Gott är det :D

Sedan får man ju inte glömma att nämna i bloggen att det faktiskt är min och Deniz treårsdag. Tänk vad länge det är egentligen, fast det känns verkligen inte som det. Härligt att vara tillsammans med en en så länge.. men jävla va jobbigt ibland. hahahah
Vi har faktiskt inte gjort något speciellt alls idag. Eftersom Deniz skulle jobba blev det typ spela lite spel och dricka kaffe och sen hej svejs. ...
Får väl vara lite roligare imorgon... :D:D


Puss puss!

hmmmm?

Headern känns en aning vintrig nu för tillfället... kanske jag borde göra om här lite??

Inlines


Påskis


Här en bild på mig när jag är den ursnygge friaren i vår film som vi håller på med. Härligt hår på bröstet har jag också!Kanske inte det bästa med mascara men men.. :P

 Här är en kul bild från festen i torsdags :D


PÅSKLOV har jag nu och alltså kommer jag ligga och steka i solen och njuta ett tag framöver. YEAH!
Var på fest hos Emilia igår och det var kul :D Vi körde charader och poker... alltid kul med spel och sånt :D
Har tyvärr inga bilder på det :( Ligger på mobilen och ¨på deniz mobil.
men men... jaja... nu ska jag inte sitta här o slöa... Dags och göra nåt.. :D


AARHHGG!! i'm dying!

Jag dör!!!

Jag har enorm huvudvärk!!

Jag lovar.. det här inget att skoja om.. ÅÅHH!!!

Frukost

Tja!

Idag sitter jag här och äter frukost. Flingor, macka och kaffe.
JÄÄÄVLAAARRR!!!! Fanskapsskit!! Alarmklockan ringde och jag blev så chockad att jag råkade hälla ut kaffet.. Jävla skitfrukost! ååååhhhhh

Nu ska jag dricka av min andra kopp kaffe istället och fööörsöka att inte hälla ut denna med . :D

Kul med musik :D


Hahah när jag hade de stora fina hörlurarna blev jag på så bra humör att jag blev tvungen att ta kort.  wiieee

åååhh.. sommarväder :D

 Min kalla och goda Frappé. Absolut mums i solskenet!

 Lyssnade på musik när jag satt i solskenet och myste.

 En fräkning jag :D



Det var skönt väder igår så därför satt jag ute på balkongen och njöt. Härligt! Sedan gjorde jag lite annat skoj, som t.ex. grillade med föräldrarna, åkte inlines med Deniz och käkade glass :D
Synd att det inte var lika fint väder idag dock... Vad jag gjorde istället var att jag tvättade kläder, lagade soppa så att de där muffinsarna kunde serveras till och sedan har jag städat här i lägenheten.

Sol och skönt

Vilken härlig dag det har varit idag!! Soooool i massor!

Jag och Deniz kollade in nya lägenheter och kollade lite tapeter sedan har jag solat, tvättat bord och stolar på balkongen + fönster och sedan skurat mammas utetrappa. Det sistnämnda var en pina!
Imorgon blir det till att fortsätta med skurningen. Får en peng för det, vilket gör det lite lättare :P
Men men.. riktigt härligt att göra saker. Man blir på så bra humör efteråt!

Jaha.. Sedan får jag se vad som sker imorgon.
Förhoppningsvis får jag med Deniz på en inlinesrunda men annars ska jag ju till mamma. Jag tror jag tillbringar någon timme dessutom med matteläxorna. Har prov på tisdag nämligen.
Sedan blir det väl till att bara ha det skönt och sola.

Om någon vill fika är det bara att höra av er!


Trött Anna

Nu är jag riktigt trött. Phew. Det är jobbigt att stå i köket hela dagen. Dessutom blir man trött av att vara onyttig. Hade gärna tagit mig ut på en inlinesrunda men det blev inte så. Det känns liksom så tråkigt att sticka ut helt ensam.
Usch vad tråkigt... Jag ville verkligen ut i solen och göra det.

Aja... Jag städade i alla fall lite ute på balkongen. Tvättade lite stolar och sådär. Visserligen blev jag inte riiiktigt färdigt men då har jag något att göra imorgon :P hihi

Innan idag ... I solljuset :D

GISSA BILDEN!



hmm... vad kan det vara??







KLADDKAKA!!! Jag har gjort kladdkaka med tosca på. JÄÄÄÄÄÄÄTTTTTTTEGOTT var det. jag lovar. Gud så gott. Längesedan man åt något så gott. MUMS!

Muffins :D



Yeaahhhh :D Jag gjorde muffins... och inte vilka muffins som helst utan matiga goda muffins som man kan ha till maten istället för vanligt bröd.
Visserligen gjorde jag en gryta med pasta idag så det kanske inte passar perfekt hahah men imorgon funderar jag på att göra en soppa så att det blir helt perfekt med muffins.

Visst ser dem goda ut?!


heheh var bara tvungen :P

Vill ni veta vad jag gör juust nu?


Glassmums med Julle

Idag var det fint väder, riktigt härligt. Det tyckte i alla fall jag och Julia så vi passade på att mumsa i oss årets första härliga glass i solskenet.


Självklart tyckte jag att det här var ett väldigt speciellt ögonblick som inte bara kunde glömmas bort sådär. Ett kort som förevigar glassätandet var ju faktiskt ett måste!


Nu var det slut på fildelandet. Åh... så .. så... jättekul.. ?

Vi får väl hoppas att det i alla fall blir lagligt att ladda ner musik i alla fall. Kanske inte än på ett tag då men man kan ju i alla fall hoppas.

Sitter här med min vanliga fina kopp kaffe och lyssnar på musik. Irriterad och trött, och inte blir man gladare över den här (stördajävlasnabelskit) fiiiina lagen.
Tro inte att jag ska börja köpa cd-skivor. Oh nooo! No way!
Ingen bra början på dagen inte. Får väl se hur det här går egentligen.

Nej fy. Vet ni vad? Nu blev jag irriterad på en sak till. Det bara ploppade upp i huvudet.
Jag vill ha pengar! Det hade inte suttit illa.. det tryter liksom lite i plånboken. Det är ju inte precis billigt att bo utan föräldrar om man säger så.. Sedan får jag ju inte heller inackorderingsbidrag som många andra får. Förresten ursäkta stavningen på det konstiga ordet. :D



Jag orkar inte dra mig upp ur soffan. Jag orkar verkligen inte. Jag är så lat nu.
Nej förresten, jag är inte lat. Det är synd om mig och jag måste gå till skolan som ligger ända nere där borta. Däääär borta ja.


Om ni undrar över bilder så är det inte mitt fel. Jag använder mest min mobil till att fota saker och ting och jag har tyvärr inte någon sladd till den. Får väl se hur detta ska lösas. Jag måste ju faktiskt ha bilder jöh!






RSS 2.0