Plugga? Vad är det?

heh.. jag vet jag vet.. Jag borde inte ha suttit och jobbat med den där förbannade headern idag..
Jag borde läst naturkunskap... MEEENN jag har faktiskt pluggat lite och det känns som om jag kan det mesta men det är så otroligt tråkigt!

OH fan jävlar!! Kom på att vi har svenska med! Nej skit.. ska nog ta och göra några läxor i alla fall.. hrrm.. *host* jaa.. hejdå!

...Nå??


Prat

Nu är jag hemma. Kom precis hem från att ha övningskört med pappa. Jag håller på och övningskör ganska mycket nu bara för att fasen... jag vill ha det där jävla körkortet nån gång!

Ska plugga lite naturkunskap om en stund hade jag tänkt. Har prov på torsdag och det är ju inte bra att plugga dagen Får bara försöka få igång min hjärna lite :S


Förresten vet ni vad? Martinas bil är inte alls dieseldriven.. Det var bara som jag trodde.. hmm.. Konstigt.. jaha ja... Det var väl allt för stunden.

JAAA jag ska ändra headern men jag har inte tid just nu ! Slut!


I skolan

Nu sitter jag i skolan och skriver på mitt arbete. Jag håller på med en speltidning. Jag tycker faktiskt den blir riktigt bra!
Idag ska jag övningsköra med Martina i körskolan. Jag tycker verkligen inte om hennes bil då den är dieseldriven och min bil där hemma är bensindriven. Uscha uscha.. men det ska nog gå bra ändå! Håll tummarna för mig!
Jag och min skiss :D

Måndag MORGON

God morgon!

Här sitter jag och dricker kaffe. Alltid härligt att stiga upp tidigt. Jag har satt på mig gympakläder för att vi ska ha gympa första lektionen. Jobbigt at börja röra på sig det första man gör men måste man så måste man.. pust..

Sen har jag övningskörningslektion. Får hoppas att det går bra. Är alltid livrädd för att köra med körskolan. Gillar det helt enkelt. Kan inte få bort känslan hur mycket jag än försöker.

Usch jag vill sova.. Hatar verkligen måndagar... haha.. torsdagar och fredagar också visserligen...  onsdagen är ju inte heller så kul... hihi


Blää usch nej nu orkar jag inte mer. Hejdå!

Städning på gång

Städa städa och städa.

Hehehe och en härlig kaka i mitten av allt. Får ju inte glömma bort att plussa på lite fett på kroppen efter all städning. Jag kan ju bli smal! :O Ohh hemska tanke.
Hihihi..



Usch och fy.. Städa igen då

Taylor Swift

Gosh vad Taylor Swift är bra!

Helt freakin jävla underbar röst med fantastiskt bra låtar och låttexter.
Har man verkligen varit så puckad att man inte lyssnat på dessa låtar innan? Jag fattar inte det här.

Tillbaka till musiklyssnandet :D

En helt vanlig onsdag

Hello hello hello hellooooo!!

Idag blev det otroligt god mat. Tog den nyttiga "risröran" och adderade lite extra ris. Sedan gjorde jag en köttgryta och till sist en sallad. Jättegod vardagsmat. Mamma hade absolut sagt "nee... Sånt där ska man ha till helgen", men vet ni vad?
Det skiter jag! Jag vill ha fiiiiiiin och god mat till vardags. Det är ju faktiskt så att det är vardagen då man behöver muntras upp lite extra då man tillbringar all annan tid i skolan eller gör läxor eller helt enkelt bara längtar till helgen.

Men som sagt det här är inte endast en matblogg så jag tog faktiskt inte en bild på min kära mat idag. Det får ni vara utan. Jag tror nog att ni klarar er bra ändå. :P

Istället kan jag snacka om dagen.
I skolan var det InHouse-lektioner hela dagen och min grupp fortsatte därför på vår lilla webbtidning. Det var faktiskt lite roligare idag. Det börjar arta sig det här. Bra bra :D
Hemsidan är: http://newsmasters1.blogspot.com

Jaja. Tyvärr har jag faktiskt ingen bild på någonting idag men nu är det så att jag känner mig lite extra snäll just nu så därför kan ni få titta lite på en skål full med godis som jag fotande någon annan dagdå jag hade lite tråkigt.
Varsågoda mina söta:

Fiskpinnar



Idag blev det fiskpinnar med en sorts risröra och en citronsås. I vanliga fall brukar jag göra potatismos men eftersom jag inte hade några potatisar fick det bli detta. Gott blev det i alla fall.

Hahaha har ni märkt att det har blivit lite väl mycket mat i bloggen på sistonde?
Får kanske skärpa mig lite och skriva om lite annat än bara mat haha :P


Newsmasters

Förresten kika in på http://newsmasters1.blogspot.com. Där skriver och pratar jag och några klsskamrater om vad som händer i Ljungby. Videorna är riktigt fin fina! Haha Kolla in själva :P


Igårkväll.




Alltid gott med något extra på kvällen när man t.ex. tittar på film eller gör nåt annat mysigt. Dock vill man kanske inte alltid käka godis eller chips. Därför tycker jag kex och andra mumsigheter är Super :D


Idag är det studiedag och vad gör jag då?


Food

Halloj!

Här sitter jag dödshungrig och funderar på vad man ska göra för mat idag. Igår åt jag en väldigt god pastasallad... eller ja.. Det var inte riktigt sallad kanske men ja.. Det blev oerhört gott i alla fall.



Nu ska jag ta och fixa till nåt!! See ya!


Måndag morgon. böh..

Tjena, Hallå!

Sitter vaken ganska tidigt nu på morgonen på grund av att jag skulle duscha men ja... Kanske överdrev en smula?
Positivt i alla fall att man hinner ta det lugnt och dricka kaffe och allt sånt. Det är lyx haha.  :P

Tyvärr såg jag inte MTV Music Awards igår.. Lite synd. Hade vatt kul att i alla fall kika lite men det kanske går på dagen idag möjligtvis? jaja.. Får se hur det blir med det..

Idag ska vi ha skolfoto med klassen.
Inte en kotte är sugen på det och alla (nästan alla) hatar idén. What the fuck ska man ha på sig?
Vi har:
Dagen efter firmafesten.
...
....
...

Någon som fattar varför detta har med media att göra?
Nej.. tänkte väl det..

Besviken, väldigt besviken. Man hade ju tänkt sig att det här skulle bli SKITKUL och sen ja.. blir det så här.. Jaja.. får väl göra det bästa utav situationen... Har dock ingen partyhatt.. Kan visserligen gå förbi ica sen men ja.. Det får vi se hur det blir med den saken.. :P
Får hoppas att det inte blir för mycket sura miner när man kommer fram till skolan utan att folk försöker få det att bli kul... Måste bara peppa mig själv en stund hahah. :P


Kaffet är slut. Punkt. Hejdå!

Music baby!

Ikväll blir det fest!! TJOHO!



Partheeyy partheeyy :P:P olalala

En god morgon till er alla

Just nu ligger jag i sängen. Jag har ätit frukost och just nu dricker jag kaffe.
Jag brukar verkligen inte ligga i sängen och göra detta men ja.. Kände för det helt enkelt. Var mycket skönare att ligga i mysiga sängen. Det är så varmt och skönt ju.

Nu ska jag ta och dricka upp kaffet.
 En bild från gårdagen slänger jag in.

Nya designen

Sådär!
Nu har jag trixat lite med designen. Vad tycker ni? Är fortfarande lite osäker på headern.. Kanske kommer fixa den senare lite mer men jag tror det får räcka med det här för idag. Tyckte det blev ganska bra i alla fall.

Müsli?


I'm back

Byter tillbaka!

Orkar inte med att man inte kan lägga in stora bilder utan att krabba så himla mycket på blogger.com
Nej usch. Haleluja för blogg.se

Kanske orkar jag fixa till bloggen dessutom? Det behöver en liten uppfräschning nu eller vad säger ni?
Har precis lärt mig lite nya saker så det ska nog gå skitbra!

Här är jag just nu, skittrött, gnällig, sur men leendes:






RSS 2.0