YEEESSS!!!!

TEORIN AVKLARAD!!! GAH! Ni ska bara veta hur lycklig jag är.. Jag somnade igår vid kl 22-23 efter att ha legat och pluggat för mig själv i sängen en sista gång och sedan vaknade jag vid 1-2 eller nåt och låg vaken i ca en eller två timmar och blev mer och mer nervös för varje minut som gick... Sedan somnade jag om och vaknade igen på morgonen och gick upp och gjorde mig iordning, kollade papper och boken en sista gång, åt frukost och försökte få mig själv rejält pigg och sedan gick jag iväg på darrande ben... Jag menar det.. DARRANDE!
Helt sjukt verkligen.. Sedan kom jag fram och så fick man sitta och vänta en liten stund på några stolar.. Jösses vilken nervositet kan ja bara säga..

Sedan var det ju prov och det var helt okej frågor.. Inte alls så som jag hade räknat med.. Tur för mig i alla fall :D Markerade dock rätt många och jag satt till allra sista minuten så när jag skulle klicka på avsluta prov kände jag verkligen RÄDSLA i kroppen.. fy fan var jobbigt asså.. Men vilken lycka sen när det stod godkänt på skärmen!!.. Vad man pustade ut.. Har lett på munnen hela tiden.. Ler till och med nu när jag skriver..


Får bara hoppas på uppkörningen nu.. Är vääääääldigt nervös inför det men jag hoppas och hoppas och hoppas på att det ska gå bra..
GOOOSSHHHH Teorin är avklarad! FATTAR NI!??!?! Ah vad glad jag är!

Håll tummarna fifan!

Tjenare alla!

Här är det körkortsplugg i högsta hugg. Ska dra mig ner till trafikskolan sen när det öppnar så man kan sitta vid datorerna.
Sedan ska jag köra med en ny lärare idag. Det var ingen annan som hade tid nu och jag kände att jag kände ville köra en gång till innan imon.... Om någon missat vad som händer imon så kan jag berätta att det är den största dagen i mitt liiiiiiiiiivvv... AAHH!! Det är teoriprov + uppkörning! Okej kanske inte största men en av dem kanske? Hah! :D
Nej nu börjar nervositeten komma smygande, drömde till och med mardrömmar om det inatt. Hm.. Vad fan var det nu igen?

Drömmen
Det var teoriprovet och så skulle man mötas i Garvaren eller någonstans och så fick man sitta i ett rum och... ?? Rita ett hus What the fuck? Men det var så i alla fall... Det var typ ett projekt man skulle göra färdigt eller nåt. Och sen ropade en dam in oss alla in i en datorsal tror jag där vi fick göra ett delprov. Jag fick jättedåligt på det och sen fick man göra ett till delprov och precis innan jag blev färdig så vaknade jag så jag fick inte veta resultatet :O Men jag tror att det sista delprovet gick bra hahaha :D

Nej.. haha Vad konstigt men som sagt jag börjar bli väldigt nervös trots att jag hela tiden försöker lugna ner mig och försöker se det som en kul grej.. Yeah right.. Jag kommer va ett nervvrak imon!


Rätta låten som vann?

Vad tycker ni om vinnaren i Melodifestivalen?

Jag tycker att det var väldigt synd att hon vann... Vi kommer förmodligen ligga sämst i Eurovision. :(
Men i alla fall jag har lyssnat på den några gånger nu och visst den är ju bra.. Ska leta upp den på Spotify för den e ju riktigt härlig men Eurovision-låt? Åh nej! Fy nej.. Så det var synd tycker jag.

mm..

Åh! Nu känner jag mig som Anna igen!! Har varit och tränat med Sofia.. Step Styrka Bas blev det. Jag tycker faktiskt det var bra... Trodde det skulle va sämre än det var i alla fall.
Imon är det TISDAG, vilket för mig och Sofia kommer i framtiden bli en mycket speciell dag.. *blink* haha :D Mer om det nån annan gång.. Får först praktisera det några veckor tror jag :P
Exciting? uuuj uj uj

Nej nu ska jag fortsätta äta min mat. Den består utav ris och en köttgryta med spenat och lite annat. :D

Puss puss.

*suck*

Så jävla trööttt.. har gjort mat och ätit mig proppfull. Blä nu vill jag inte göra nåt alls. Borde plugga och göra saker men neeej. Jag känner mig slut. Ska ta det lugnt ett tag till och sen får jag se om jag orkar mig upp ur den sköna soffan.
Fan jag orkar inte ens gå upp och göra té eller kaffe.. Då är det illa :D Men njaee.. Det känns lockande :P


Jag längtar till imon.. Efter skolan hihi.. Sedan längtar jag naturligtvis till 11 juni <3

Aouch!

Aj aj aj
vad det gör ont i min arm. jag fattar inte vad det är jag gjort och det sjukaste är att det gör ont liksom inuti armet.. Muskeln eller nåt men det finns ändå ett ärr på skinnet. Ser ungefär ut som ett rivsår eller liknande. Skitkonstigt..
Sedan har jag även ont på ett ställe mellan örat och kinden. Gör jätteont verkligen men det syns ingenting, inte ens ett blåmärke. Förstår mig inte på det här alltså. Är det resultatet av festandet från lördagen eller vad kan det vara.. Förstår ingenting.. :O

Tisdag

Nu sitter jag här i mediesalarna. Vi har Gko B. Det går dock inte så bra just nu så jag struntar i det här en liten ministund och lägger upp en fin fin bild på Christina.
Fint va? vad säger ni om denna skönhet?

RSS 2.0