YEEESSS!!!!

TEORIN AVKLARAD!!! GAH! Ni ska bara veta hur lycklig jag är.. Jag somnade igår vid kl 22-23 efter att ha legat och pluggat för mig själv i sängen en sista gång och sedan vaknade jag vid 1-2 eller nåt och låg vaken i ca en eller två timmar och blev mer och mer nervös för varje minut som gick... Sedan somnade jag om och vaknade igen på morgonen och gick upp och gjorde mig iordning, kollade papper och boken en sista gång, åt frukost och försökte få mig själv rejält pigg och sedan gick jag iväg på darrande ben... Jag menar det.. DARRANDE!
Helt sjukt verkligen.. Sedan kom jag fram och så fick man sitta och vänta en liten stund på några stolar.. Jösses vilken nervositet kan ja bara säga..

Sedan var det ju prov och det var helt okej frågor.. Inte alls så som jag hade räknat med.. Tur för mig i alla fall :D Markerade dock rätt många och jag satt till allra sista minuten så när jag skulle klicka på avsluta prov kände jag verkligen RÄDSLA i kroppen.. fy fan var jobbigt asså.. Men vilken lycka sen när det stod godkänt på skärmen!!.. Vad man pustade ut.. Har lett på munnen hela tiden.. Ler till och med nu när jag skriver..


Får bara hoppas på uppkörningen nu.. Är vääääääldigt nervös inför det men jag hoppas och hoppas och hoppas på att det ska gå bra..
GOOOSSHHHH Teorin är avklarad! FATTAR NI!??!?! Ah vad glad jag är!

Kommentarer
Postat av: sono io

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat???

2010-03-26 - 02:25:45
Postat av: Ana

Hejsan! :)Vill du vinna mineralögonskuggor? I så fall har jag just nu en tävling i min blogg där du har chans att vinna valfria ögonskuggor från E.L.F cosmetics. Tävlingen avslutas 6 april.Inlägget hittar du här: http://anaaana.blogg.se/2010/march/tavling-elf-cosmetics.html#comment(Om du inte är intresserad ber jag om ursäkt och du kan ta bort kommentaren)Kram

2010-03-29 - 18:00:05
URL: http://anaaana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0