Shrek

Så här såg jag ut igår när vi kollade på Shrek i 3D i Växjö. Det var en jättebra film speciellt i 3D. Ingen aning hur jag hade reagerat om jag tittat utan för jag var alldeles fascinerad av alla effekter eftersom det var första gången jag såg 3D-bio.

Lördag

Halloj där!

Snart ska vi åka iväg någonstans och göra någonting. Egentligen vet jag ingenting.. Det enda jag vet är att jag skulle sminka mig litegrann och så. Får väl se vad kvällen bjuder på :P

Så här ser jag ut just nu :PWei mat i bloggen!!Dagens mat bestod utav en gryta med bulgur, couscous och bönor till.
Grytan (som jag som vanligt inte kan ge en exakt kopia på då jag kommer på allt efterhand och därför inte kan ge er ett recept) innehöll Fläskkött, ärtor, succhini, kryddor av alla dess slag, vin och grädde.
Till detta blev det en röra på turkisk yoghurt.


Faktiskt så satt jag och funderade på hur roligt eller inte så roligt det egentligen kan vara med en bild på en maträtt. Inte ens ett freakin' recept får man men nu är det så här att det här är min blogg och jag lägger upp vad jag vill i den. OKEJ? :P Och sedan kan det kanske vara inspirerande..  Jag menar om man sitter och funderar på vad man ska äta och vips så hittar man en bild på en maträtt kanske man då kommer på EXAKT vad man vill laga till. ALLTSÅ har jag räddat någons dag med denna bilden. Tänk stackars människa som måste suttit och funderat så länge över detta...


Det var gott i alla fall och så fick jag mig en bild i min blogg! Kram!

Veckan

Helvete.. Var kan bluetooth mojängen vara den här gången? Den är borta.. Så det betyder inga bilder från mobilen :(
Sist jag skrev var det tisdag och jag skulle till Halmstad. Det blev tyvärr inget bad då det var ganska blåsigt men vi gick runt lite på stan i alla fall och jag hittade ett var fina och billiga shorts :D
Onsdagen tillbringades hemma hos Emine där vi åt mat och senare på kvällen hämtade vi upp Zozo för att kolla på skräck.
I torsdags var vi i Växjö med Deniz mamma. Hittade ett linne för 50 kr som passar till en kjol jag har här hemma. Senare på kvällen tittade vi på skräck igen
Igår, fredag var jag, Deniz och Zozo i Helsingborg. Där kikade vi in på Väla för att shoppa loss men det blev inte sådär jättemycket shopping. Blev lite besviken, trodde det skulle vara mycket större men det verkar som om det ska bli det efter ett tag i alla fall. Sedan tittade vi lite på slottet och sedan blev det för sent så då åkte vi hem.
Idag, lördag, är det superduper varmt här hemma i Ljungby. Dock har jag inte gjort särskil mycket alls...Ingenting faktiskt. Har ont i magen och är seg så har duschat och ätit frukost och segat mig hela dagen. Får se om man åker till Halmstad i kväll till mamma och pappa.
Söndag ska i alla fall vara smockat med strand och bad även om vi åker till Halmstad ikväll eller inte.

Nämen oj.. Jag har en blogg :P

Of fy vad disusting det var här då.. Damm ligger tjockt över bokstäverna och spindelnät som hänger ner från loggan. Här ska det städas genom att skrivas lite.
Det har hänt mycket sen senast. Jag har:
  • Tagit studenten
  • Åkt till Alanya en vecka
  • Åkt till Halmstad och campat under midsommar
  • Åkt till Side en vecka
Och idag ska jag iväg till Halmstad för att gå runt där ett tag och KANSKE även bada lite om det är fint där borta. Här är det nämligen lite mulet just nu.
Först ska jag dock dricka upp min kaffe och göra mig lite iordning. Frukosten idag blev förresten ostomelett med lite gurka och tzatziki till. Inte ofta jag orkar göra annat än mackor till frukost så det måste ju naturligtvis dokumenteras.

RSS 2.0