En kvinnas kropp - Revben istället för bröst

En kvinnas kropp är helt fantastisk. Jag förstår inte varför man vill förstöra allt det vackra?
Kändisar bantar sig sjukt fördärvade, tonårstjejer går runt och skryter om sina ursmala lår som inte har fått se en riktigt god chokladbit på länge. Revben istället för bröst är vad det nya kvinnoidealet är.
Alltid samma tjat om träning och dieter. Vad har det tagit åt folket i världen?

Vad har rumpor, höfter, bröst och former tagit vägen? Självklart ska man hålla sig i form. Ät inte mängder av godsaker och träna lagom lite då och då eller ta i alla fall en runda i stan. Men herregud hoppa inte över måltiderna och träna inte dygnet runt. Man kanske blir glad av det ett tag men i längden kommer du bli mer olycklig än vad du var i början.

Jag tycker om min kropp. Jag har självklart saker som jag inte gillar. Jag hade tillexempel velat bli av med lite fett på magen som så många andra kvinnor. Lite celluiter här och där kan man ju också ta bort även om jag inte har så mycket. Exemet som tycker om att komma fram lite då och då är ju inte heller jättemysigt kan jag ju inte säga.. Tja det finns mycket roligt man kan sätta dit och ta bort men i allmänhet är jag nöjd.
Jag ställer inte så höga krav på mig själv och min kropp, vem ska titta förutom min Deniz och han är ju tusenfalt supernöjd med att krama och gosa sig i i lite kvinnohull här och där :P
Själv tycker jag detta ämnet är mycket intressant och om ni har synpunkter, både negativa och positiva tar jag gärna emot dem med glädje. Alltid roligt att se vad andra tycker och tänker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0