Hårinpackning

Hej hej!!
Jag var nyss och köpte en hårinpackning för min kära, fina hår. Jag är urusel på sådant så jag bara drog till med nåt som såg okej ut.
Någon som har ett tips på en annan bra inpackning?? Kunde ju alltid vara bra att veta tills nästa gång. Sedan har jag faktiskt också en fråga. Ska man schamponera håret efterråt eller fungerar det som ett schampo? Please help me! I don't get it!



Kommentarer
Postat av: Johanna

Man ska tvätta håret som vanligt innan. Både med balsam och schampo och sen tar man in packningen. Oftast sak det vara i typ handdukskortat hår. :)

2009-10-14 - 20:31:24
URL: http://dangerforstrangers.blogg.se/
Postat av: Nadja

håller med johanna, det funkar som balsam typ, det ska oftast vara i typ 10 min eller något. olika för olika märken eller så :D den du köpt är bra! :D

2009-10-14 - 20:43:14
URL: http://nadjiss.blogg.se/
Postat av: cornelia

tvätta som vanligt :) sedan använder du inpackningen som balsam. personligen gillar jag schwartzkopfs produkter. både shampo, balsam och hårinpackning. det finns en jätte bra hårinpackning av dom som är speciellt för färgat hår. och sedan har dom en som heter schwartzkopf gliss som också är jätte bra, testa! :)

2009-10-14 - 20:55:00
URL: http://corneliasimonsson.blogg.se/
Postat av: emelie

Tack för att du anmält dig till min veckans blogg, nu är det bara för mig att välja ut några stycken om någon dag och då kanske jag väljer dig. Ska gå in och titta mer på bloggarna och så väljer jag efter det :)Ha det bra <3

2009-10-14 - 22:38:04
URL: http://emeliejosefinelisabethfors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0