Prat

Igår var det fredag och självklart skulle jag och Deniz ut på puben en sväng. Nu efteråt ångrar jag faktiskt det en aning, men visst vi fick lite motion och gå upp och ner från stan?
Jag tog inga kort.... men mamma om du läser detta.. Jag ska börja ta kort om du bara läser förra inlägget och svarar hahah :D
Jag hade i alla fall på mig ett par jeans, ett linne och en vit skjorta på det.

Först gick vi till harrys där vi träffade min klasskompis och hennes (helkonstiga) sällskap. Det var riktigt, riktigt tråkigt och när man kommer in i en sån stämning då är det riktigt svårt att bli på superhumör igen.. Om man nu inte träffar jätteroliga personer men nej, det gjorde vi inte.. så ja.. Jag tog en drink som jag smuttade på och sen när den var uppdrucken gick vi vidare till Chaplins.
Vi hade med oss en kille som var minderårig, hahah lite onykter blev han allt fast det ville han inte säga.. he he he..
Jaja... det var rätt tråkigt där med... tog en likadan drink som jag tog på harrys men den var riktigt äcklig där på Chaplins så det var inge vidare lyckat...

Neee.... tråk-kväll blev det... Hade varit bättre om jag och Deniz inte suttit oss ner där på harrys med det andra sällskapet och istället gjort som vi planerat och suttit oss vid ett eget bord och haft det mysigt.
Men men.. så kan det gå :D Vi har lärt oss en läxa haha :D Men vi hade det mysigt här hemma senare så kvällen var ju inte helt förstörd





Idag ska vi gå till Terazza och dansa, tjoho!


Hej mamma!

Välkommen till min blogg mamma
Om du nu ska snoka runt i min blogg vareviga dag tycker jag faktiskt att du kan få lite plats i den också!

Jadu.. Idag har jag varit hos er och latat mig. Hade tänkt mig en massa matteplugg och kanske en och annan övningskörningslektion men nepps. Det bidde slappt!

Idag gjorde jag spaghetti och köttfärssås när jag kom hem.... Vad gjorde du? :D

Just nu glor jag på en urusel film på tv, men jag tor du hade tyckt den var super. Jag har helt enkelt inte kommit in i den ordentigt... Faktiskt så undrar jag om du inte sitter och tittar du med just nu i denna stund?..



Du kan gärna smyga ner några tusenlappar i min plånbok någon gång om du vill när jag e på besök för jag och Deniz börjar nämligen svettas lite på grund av all varsling och sådär... :D
Vi har räknat ut att vi blir tvungna till att flytta, minska på matpengarna och ja... det finns inte mycket mer vi kan göra. Vi köper inte särskilt mycket saker och kläder osv... Så nu vet du det.. Du behöver ju inte tvunget berätta att du lagt ner en hundring eller två.. Då kan man ju känna sig lite elak sådär men gör nu det snälla lilla mamma. Du som är så snäll...

Kanske borde jag göra en blogg enbart till dig så att du slipper snoka runt i alla andras bloggar plus mina och alla andra sidor som du luskar fram?
Börjar faktiskt fundera på det här mycket mycket seriöst...Vad anser du?

Visst hade det varit bra? Då slipper du glo runt överallt, du får bilder så du ser var jag befunnit mig under helgerna + en och annan maträtt kanske osv... Sen får du också reda på lite om läxor med mera.. Du kanske till och med kan skriva en och annan kommentar va? Yess :D:D Riktigt bra idé må jag säga!

Jupp... Vi ses mamsen!


Nej!

Det går inte skriva idag. Det går inte!
Jag lovar mitt huvud har fått totalstopp.
Jag har försökt skriva ett inlägg hur länge som helst nu.. Har säkert skrivit tre stycken men raderat alltihop igen... Nee... återgår nog till att städa badrummet nu. Min hjärna klarar inte av det här.


Friskis & Svettis


Idag har jag tränat på Friskis & Svettis här i Ljungby. Jätte kul verkligen!
Funderar på att prova på några pass också, det var ju längesedan. Fotade lite på ett Core-pass och man blev ju lite sugen... Fast en aning långsamt var det kanske.. Ska nog kolla upp schemat och ta nåt roligare?

Noodle-time :D

Wokade grönsaker med nudlar och en vitlökssås blev det idag.

Låter det bekant.. Japps.. exakt samma mat fick jag ju hos Julia för några veckor sedan. Fick sån lust att göra det med idag... Bara för att det är så himla enkelt och roligt att göra.

Glömde ta foto, Sorry :D

 
Här får ni ett annat foto istället hahah.. :D
Hmm... har nog knepat och knåpat med photoshop lite för mkt här..

tid tid

Klockan är Just nu i denna minut 23:00... shit nu får jag skybda mig så det inte går över en minut!!!



Vad ska jag skriva om.. jag glömde shitr shit.. hejdå!!




Update: Faaaan med... det gick över med en minut! Det här var då inte kul..

Nu ska jag gå och lägga mig. Helst hade jag velat sitta uppe hela naten lång, spela Maplestory och supa mig full som ett fult alkoholistmonster men neeej... Det skall jag inte göra.
hrrmm... Mamma jag gör inte sånt! Usch för dig att tro sånt... jag är en snäll flicka, jag lovar! Man bara skriver så för att låta kul.. Ser ni vad jag var kul? hahhaa Alkoholistmonster.. åhhh gud.. nu ska vi gå in på toan och kissa ner oss av skratt.. hohoho Vad rooooligt..
hrrmm... Kul ja.. Kul...Dags o sova nu tror jag.


 EN till update!!!

Glömde att lägga in en bild... Ohyfsat av mig !
  


Sova var det.... Ja...

Vad som hänt här :D

Har inte funkat komma in på bloggen på flera dagar nu. Har verkat som om detta problemet funnits hos andra bloggare också och inte bara mig..

Jaha vad har hänt?

♥ Jag har fyllt år :D Grattis till mig!

♥ Jag har gått lagligt in i puben för allra första gången och tagit mig några drinkar

♥ Hade släktfest

♥ Fick en ny kamera!!!! wiiieeeeee (den gamla var sönder)

♥ Börjat jobba med projekt inom Friskis & Svettis

♥ Spelat wii... och Guitar hero. Jag sög rent ut sagt så nej tack inget mer sånt..

♥ Festat på lite olika fester här och där :D

Sen har jag säkert gjort massa mer men man kan inte komma ihåg allt hehe.. :D

 
Min älskling och jag

 
Gott bål mamma gjorde :D

Spel :(

Maplestory nörden får inte spela Maple :( Buäääähhhhhh!!!
Jädrans människor som ska mixtra med en patch just nu när jag e uttråkad och vill spela!

Middag hos Julia

Åt middag igår hos Julia. Det var riktigt trevligt, det vill jag lova! :D
Det blev nudlar med frysta grönsaker som hon värmt upp och blandat ihop. Till det serverade hon en liten sås som egentligen skulle blivit spicy tack vare vitlöken men den turkiska yoghurten tog över istället :P Men det var i alla fall gott ändå och riktigt kul o göra om någon annan gång.

Sen gjorde vi också ett eget spel... Fast vi hade ingen tärning så det blev lite lustigt o spela det :P Nästa gång får vi ha tärning hahah

Kort från igår

Wihoo... foton från igår :D
Tyvärr tog jag inget foto från i fredags då jag var på fest hos Becca men men...

.
yooo.... I'm cool or what?

mmmm... gott?

Smack it!

Kollar på bilder :D

Puss puss älskling

Haha hade kul och sprang runt :P

Glad var jag i alla fall :D

Anna INTE glad!

Matte prov imon... JAG DÖR!


Det är absolut inte bra att ha prov andra dagen i skolan. Jag menar hallå du din puckade lärare. FATTA tror du jag är på plugghumör inför ett prov.. visst lite läxor tackar jag ja till... inget fel med det nu i början men för fan i helvete PROOOOV!?!?
Ett riktigt fy i fan prov i matte! MATTE½!!!

Nej Anna är Inte glad!

Jag och Deniz på nyår


haha här var en väldigt försenad bild på nyår. Här var det tolvslaget som gällde ;)

Hittade denna bild hos en klasskamrat på bilddagboken :D

Gooood morning sunshines!

Idag har jag skola.. hjälp!
Jag är så duktig som har stigit upp tidigt så att jag kan ta låång tid på mig nu på morgonen. Det är det bästa med skolan egentligen - Att man är tvungen att stiga upp så jävla tidigt.
Tänk vad mycket mer man hinner av dagen... Annars skulle jag i vanliga fall sovit till 12 eller något runt det.

Sen blir man på så härligt humör när man stiger upp så här tidigt... hrrmm... förutom i skolan då eftersom man har gått i det kalla vädret, men ändå! :D

Har druckit kaffe och ätit två ostmackor med marmelad på. Kaffet var däremot inte särskilt gott, alldeles för mycket vatten i eftersom kaffepulvret tog slut :( Måste komma ihåg att köpa mer sen efter skolan.


Matteplugg idag



Förutom att sitta och fundera över det här konstiga ordet "förändrats" har jag gjort matte. Varit hos föräldrarna istället för här hemma, bara för att jag helt enkelt pluggar bättre där när det gäller matte.


Nu har ni dessutom sett hur jag skriver lite :D Inte den bästa handstilen kan jag ju inte påstå att jag har hahah!

Jag - förändrats?

Deniz säger att jag har förändrats...

jaha, tänker jag. Vadå? Positivt eller negativt? Förmodligen negativt annars skulle han väl inte säga det?
Men vadå? Jag har fått mer självförtroende, jag säger vad jag vill, jag går inte runt och oroar mig vad människor tycker och säger om mig. Jag är mig själv och människor får helt enkelt tåla skiten.
....
Men förändrats?

Det låter så jädrans dåligt! Varför ska det låta så jävla negativt? Och ÄR det negativt?

Jag tror det är att han helt enkelt inte sett mig ur rätt vinkel förut. Bli inte rädda nu. NEJ vi ska inte göra slut. Ni skulle bara veta vad vi har varit med om.. men herregud. Ord kan slå på hårt ska ni veta.. Inte något inom "dåligt-för-förhållande-gränsen" men "tanke&funderings-gränsen"... (hahah kul och hitta på gränser)


hmm.. måste fundera vidare på detta nu..

Chokladmousse



Den här fina saken gjorde jag igår.
Den blev uppäten snabbt må jag säga. Jag och Deniz delade på den och mums ;) Det ska absolut göras igen.
Deniz kom dessutom med ett fint tips. Han tyckte det skulle passa perfekt att ha en sån här en varm sommardag och ja absolut! Eftersom man haft den i kylen är det ju nästan som glass.

Blev ni inte lite sugna nu?

God morgon!

Idag tänkte jag att jag skulle kolla lite på skolarbeterna.. Har verkligen inte gjort någonting under lovet och lite sent och komma på det nu men bättre än inget i alla fall... Jag har ju inga uppgifter som tvunget skulle vara färdiga...
Tänkte att jag skulle göra lite flashuppgifter och sedan KANSKE ta en titt i matteboken. Kanske går jag till pappa och tar lite hjälp därifrån? hmm.. Ja, det ska jag minsann göra!

Nu ska jag ta en kaffe i alla fall..


Mysigt klädd idag



Såhär ser jag ut idag.. väldigt gosigt klädd. Älskar att ha sköna myskläder på mig, synd att man inte alltid kan ha det :(
Jag har ju inte gjort så mkt idag så därför kunde jag gosa ner mig rejält. Har tvättat från 12-16 och sen städat lite här och där, dammsugit och tvättat golv m.m...
Sen har det i princip varit Maple på gång hela dagen ;)

Som ni ser bredvid på datan så är det Maplestory på full rulle. Häng med o spela vet jag!

Liten frukost?

Hej igår spelade jag Maple nästan hela dagen.
Har gått upp en level dessutom, tjoho!
Och nej jag heter inte längre aanna. Jag heter numera lilla_anna.... Skratta inte!
Det var väl ett litet och sött namn? Tänkte på stora farbrorn och lilla anna haha :D

Sitter just nu och äter ägg och myser. Jag hade inte mcket annat än ägg i kylskåpet så vad ska man göra? Får antingen ta något mer sen eller äta lite tidigare lunch/middag

Hur håller ni?

 Hur håller ni muggen när ni dricker t.ex. kaffe?
Jag satt och tänkte på det idag faktiskt. Jag håller alltid muggen som bilden visar. Undrar varför.. Tror det har någonting med att det känns lite löjligt på nåt vis att hålla i "örat". Känner min som en tant :D
Eller så kanske det har med att det helt enkelt är varmare och skönare att hålla så...
Tåls att fundera på :D

En god gryta med ris till


Min mat idag.
Som så många andra dagar blev det en gryta med ris. Det är ju så otroligt enkelt att göra en gryta, bara stoppa i saker man gillar och vips måltiden är färdig.
Jag serverar alltid med en sallad till så att det lättar upp den matiga grytan. Det blir lite fräschare så..
Brukar ni ha sallad till maten?
Min mamma och pappa har väldigt sällan sallad till maten, det blir oftast bara en tomat eller en gurka till medan jag tycker att salladen är väldigt viktig och lägger alltid lite extra tid till det. Har ofta lite olika sallader också och experimenterar :D

GLASSSSS

Shit vad sugen jag blev på glass!!!!
Tänk er riktigt härlig glass med varm hemmagjord chokladsås på... mmmmmm...
Snart dräglar jag..
Anledningen till varför jag blev så sugen på just glass var för att jag såg en sån härlig bild på Ellinoraks blogg. Glassen var också hemmagjord visserligen men äsch.. spela roll :D ändå sugen !!

Ser det inte gott ut? blir man inte sugen så säg? ååååhhh

Recept

Idag har jag gjort nåt helt nytt :P Inga recept här inte!
Jag brukar faktiskt inte längre använda mig av kokböcker, det e mkt roligare att experimentera och trixa i köket än o glo i en bok...

Det blev en.. öhm.. Sorts äggpaj? öhm ja nåt jag ska iaf berätta hur man gör. Tyvärr vet jag inga exakta mått då jag hällde i lite som jag ville men jag ska försöka :P


Ingredienser
2 filodegsplattor
lite grillad paprika (jag köper det på burk i ica)
såna små inlagda gurkor.. det heter något speciellt men ja.. ni fattar nog..
1 tomat
köttfärs
kryddor
5 ägg
chili sås
1-2 msk grädde om du vill :D
ca 3 dl ost


Så här gjorde jag:
Sätt på ugnen på 200 grader.
Först tinade jag upp filoplattorna och när det var färdigt kavlade jag ut dem. Därefter la jag ena plattan i en pajform så att det nästan blir som en botten. Jag rekommenderar faktiskt såhär i efterhand att ta några till filodegsplattor i bottnen så att det nästan blir som en pajdeg.
Därefter skar jag de grillade paprikorna i stora bitar och la det på degen i formen.
Under tiden jag gjorde detta stekte jag dessutom köttfärsen så att jag sedan kunde lägga i den i formen.
Lägg på den andra filoplattan på härligheten och hacka tomaten och gurkorna. När detta är färdigt lägger du det i formen.
Riv osten och lägg i  så mycket som du vill. Jag tog ca 2-3 dl ost kan jag tänka mig.
knäck 5 ägg i en burk.. (bunke?) vispa äggen och häll i lite chili sås.
Därefter häller du detta över blandningen i formen.

Sätt in formen i ugnen och låt den va där tills innehållet är lagom stelt (testa med ett sticka eller nåt om du e osäker)
För mig tog det 45 min ca... Låt inte detta lura dig. Det kan variera ganska mycket och sen är jag inte jätte säker på tiden. Pröva dig fram :D

Färdigt!
Servera med en fräsch sallad och hugg in!


Tyvärr tog jag ingen bild på min fina skapelse men det spelar väl ingen roll hoppas jag! Puss...



Middag hos mormor

Åt middag hos mormor idag.
ååh vad gott det var, älgkött, potatis och kantarellsås och till det kokta grönsaker.. Mums fillibaba!

Det var längesen man åt älgkött minsann ;)
Sen att middagen var hos mormor gjorde du inte maten sämre precis. Allt som mormor tillagar smakar himmelskt gott!

Saknar sommaren..


Nu har det visserligen kommit en massa snö och det borde man ju vara lite glad över men neeeeej.
Vem fan vill ha snö NU??
Julen e över och nu vill vi ha blommor och sol. Ingen jädrans kyla tack!

Dags o morra lite åt vädergudarna. Man blir ju helt förkyld av det här hemska..

SKÅL!


Har saknat min älskade Red Bull så jag var helt enkelt tvungen att slänga ner några i vagnen när vi var o handlade :D
Skål honnjjeeyyss:D

Ohoj och ohej

Ett tu tre. På det fjärde ska det ske, på det femte gäller det.... på det sjätte SMÄLLER det!!!!

Oheeeejjjjj nu tar jag mig up ur soffan och stiger ut i snön andra gången för idag och sticker ut o fikar.


Lördag

Igår blev det en massa festande hos en av Deniz polare. Det blev inga kort... måste börja bli bättre på det men ändå.. vem tänker på att ta kort när man håller på o har kul?
Det var ju inte precis den bästa festen kan jag ju inte påstå men det var nåt annat än att sitta hemma och glo iaf...
Vi kom väl hem vid, tja vad kan det va? Sex-sju något..
En sak som jag verkligen hatar är personer som förstör för alla andra. Igår så var det speciellt en kille som var så jävla irriterande. Kåt som en bock och höll på och sukta efter en tjej där. Okej lite hennes fel var det ju också... hon vile ju verkligen bli omtyckt av killarna det såg man på henne så som hon gick omkring men ändå. Om hon inte ska göra något med han för fan få bort han eller nåt.
Visserligen var alla rätt nere i slutet, trötta och många var fulla men ändå.. ååh.. jaja.. måste ju skriva av mig lite...
Det här blev ett riktigt hemskt inlägg hahah.




Nu till nåt kul :D:D:D

Det har SNÖAT! wiiiieeeeee
Kanske pulka ikväll då ?


Mina löften


Nyårsfirandet

Nu har det visserligen gått en dag sen nyår men vad spelar det för roll?
Man måste ju ha paus efter en sån natt :P

Så här firade jag mitt nyår:

Startade redan på morgonen med att fixa snittar. Stod alltså hela dagen i köket och gjorde iordning inför kvällen.
Sedan när klockan sakta tickade sig fram mot kvällstid började jag göra mig iordning med klänning, smink ja ni vet..
Klockan sex kom Julia och efter en stund därefter tittade Rambo in. Vi gjorde väl inte så himla mycket vid den här tiden. Vi snackade med varandra, jag gjorde lite välkomstdrinkar och tog det lugnt.
Efter nån halvtimme kom Robin och ölspelen började lite lätt. Kul kul :D

Jaha sen höll vi på med det där ett tag. Maxim och hans kompis tittade in en sväng men stack efter en liten stund... taskigt mot robin enligt min åsikt men men.. vad ska man göra åt såna människor? Robin väntade ju sen på Maxim hela kvällen eftersom han sagt åt honom att han kommer tillbaka, men icke.... hrmpph..  aja :D

Sen vid ehm.. nio? tio? ... nåt sånt var det säkert kom Emma och hennes gäng. Vissa kom och andra gick men det var ändå skoj. Om man bara e positiv så e allt bra alltid :D:D
Sen gick vi vidare vid elva eller nåt till nårra andra i nån annan lägenhet. Pisstråkigt enligt både mig och några andra. Men men.. Sen gick vi vidare ut till bowlinghallen.. Fråga mig inte varför just bowlinghallen men ja.. Där var det iaf lite människor som stod och firade in det nya året så där skålade vi och hurrade.

Därefter blev det lite strul med några personer som det nästan alltid blir när människor är onyktra men men vi gick vidare och hem igen... Väl hemma kom det två till och sen satt vi o snackade hela natten fram tills klockan sex på morgonen heheh.. :P

Sen var det ju också så att jäääädrans vad jag spillde hela tiden. :P haha jag råkade stöta till tre flaskor under hela kvällen så att innehållet åkte ut på mattan. Jävla klumpeduns e jag! hahah


En bra kväll blev det i alla fall och sen blir det ju inte heller värre att veta att nu är det 2009!! Mitt och alla 91'ors år!
Vi blir 18 tjohooo!






RSS 2.0