Fettisdagen

Ingen semla i dag.... Känner mig nästan lite deprimerad nu när jag kom på att det var fettisdagen....Har ju ätit så himla mycket nu.. Om jag äter mer spricker jag nog... Usch bara tanken på tt äta en semla nu får det att snurra. uuuurrghh.. Hemskt!

Mumsat i dig semlor idag i motsats till mig?

Fredag

Jaha då var det fredag igen. Snart jag och Deniz dra oss ner till stan för att käka lite frukost med Rambo och sen veti katten. Kolla lite i klädesaffärerna kanske?
Senare ikväll ska jag i alla fall till Cornelia på tjejfest.. Får hoppas det blir kul:D

Sen imorgon ska vi nog till discot.. Sofia kunde inte följa med eftersom hon itne har något legg så det får bli bara vi tre igen, jag, Deniz och Rambo.

 
Hehe.. Jag med en massagemanick i håret.. hrrmmphh.. :D

 Ser det inte gott ut ? yummie.. Gjorde lite snittar häromdagen

Mysigt med Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag då.
Jag och Deniz har tillbringat vår dag i mamma och pappas hus och haft det väldigt mysigt. Mina föräldrar är iväg till Helsingborg för o ha det roligt där. De hittade ett jättebra erbjudande så de passade på. Men i alla fall... Vad vi gjorde idag var bl.a. att vi kom hit på morgonen och gick ut en runda med Rix, fikade med kakor och gott medan vi spelade kort. Det är inte ofta man gör ågot sådant enkelt bara vi två... Så det blev en mysig start. Sedan höll vi på och gjorde lite saker här hemma med datorer och sådär plus att vi tog en eller två promenader med Rix.

Därefter blev vi hungriga och stack ner till Thairestaurangen. Riktigt gott var det, tyvärr fick Deniz en sån hemsk hosta men det var ändå himla mysigt och kul. Så där satt vi och plockade med den härliga maten ett tag och stack sedan vidare till Ica för att handla lite ostbricka till senare.

När vi kom hem tog vi ännu en runda med Rixponken och sedan gjorde vi iordning lite vin och ostbricka och satte oss för att kolla på melodifestivalen. Jag tyckte inte det var några bra alls denna gången, Deniz gillade visserligen bandet "Heat" men njaa... det var väl bra.  Det var kul i alla fall och äta ostbricka :D

Jaha... Sen har vi väl inte gjort så mycket.. Vi kollade på en romantisk film, tog ännu en runda med Rix och nu sitter jag här. Men jag är himla nöjd med den här dagen. Det var mys på hög nivå!


Köttfärssås och lägenhet

Just nu sitter jag och äter Spaghetti med kötfärssås. Eftersom jag antar att varenda människa vet hur köttfärssås ser ut tänker jag faktiskt inte ta kort på det här.. En aning onödigt nämligen, enligt mig.

Jaha.. Vad har jag gjort idag? Prov i svenska.. Hoppas på ett MvG såklart men tror icke det.. blir nog ett lite tråkigare VG..:(
Sedan har vi också kollat på en lägenhet, en tvåa. Den var väl inte den bästa men eftersom den ligger så enormt bra vill vi ha den ändå... Hoppas nu vi får den!

Puss!

Kissie har blivit galen!

Kissie har blivit galen!



*Håller tummarna nu*...Gå in på http://kissies.se så får du veta varför jag skriver på detta viset :D

Lägenhet :D:D:D

Imon ska vi kolla på en lägenhet. En tvåa... eftersom man drabbas lite av en pengakris här så började jag och Deniz fundera lite extra mycket på om man inte ska kolla efter något annat än den vi har. Eftersom vi är allt annat än nöjda med hyresvärden här borta hade vi faktiskt redan innan tänkt på att flytta någon annanstans...Sedan behöver vi ju inte en trea nu när vi ändå bara är två stycken.
Och sen det bästa av allt... Det är så mycket närmare i stan.. Ja jo.. det är faktiskt till och med i stan :D

Så nu håller vi tummarna på att det är en bra tvåa och ingen skitlägenhet.... Men det tror jag inte.. Tror hyresvärden är bättre än den vi har... Ganska mycket bättre faktiskt :P

Medeltidens litteratur

Svenska prov imorgon... HJÄLP!
Jag har som ambition att fixa ett stoooort fiiint MVG på svenska kursen... Än så länge går det bra men man vet ju aldrig. Ett prov kan ju förstöra så gott som allting till slut om man inte är försiktig.
Jag måste verkligen plugga men det svåra är att vad fan ska man plugga på?  Jag har pluggat nu i två dagar (okej, inte särskilt mycket varje dag men jaa.... lite grann sådär..) Och nu..... phewww... idag ska jag verkligen få in allt i min lilla hjärna.- JAG SKA!!!
 (En gammal bild)

Dinner

Jaha vad gör ni?
Jag har gjort mat... inget speciellt, bara kyckling med ris, lite wokgrönsaker och sås. Har suttit och funderat på om jag kanske ska bjuda Sofia och Julia på nån middag eller om vi till och med skulle kanske kunna göra någon tillsammans här i lägenheten. Det hade nog varit roligare att göra maten tillsammans.. :D
Hmm.. kanske :D

Det här är en bild från i lördags när jag tog mig en drink. Gött gött :D
Jag älskar olika sorters drinkar men vet ni vad jag älskar ännu mer? .... Att göra dem! Så himla kul är det ;)
 

En fråga..

Vad ska man göra om man inte sett första deltävlingen melodifestivalen men vill ändå lyssna vilka som vann?
På SVT visas bara de som inte vann...

Pöss

Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt.

Vi hade en liten fest här igår med lite olika folk och det var riktigt kul... Trodde jag skulle ha baksmälla idag men har tydligen lyckats sova bort det. Sen blev jag visserligen inte så väldigt full heller förstås men det brukar ju ändå vara så att man är så himla seg dagen efter.

Lite bilder togs det också... Kanske lägger in en och annan bild senare?


Hemma igen

Vad skönt att vara hemma igen. Man känner sig helt glad i hela kroppen.
En väldigt positiv sak med att jag sov hos mamma och pappa var att jag och pappa stack ut och övningskörde lite då och då. Jag behöver verkligen det!

Nu har jag suttit och pluggat marknadsföring till provet imorgon i Mediekunskap B.
Det är inte speciellt mycket att plugga till men jag ska försöka läsa ganska mycket innan provet imorgon också eftersom jag inte har boken med mig hem idag.


Aktiv/Lat

Om ni inte märkt det förut så har jag mina lat/aktiv-dagar.
Ena dagen orkar jag ingenting och är uttråkad på allt och alla. Nästa dag är det tjo i mig :D Då springer jag runt och gör alla möjliga saker.


Nu har jag en tråkig dag...





RSS 2.0