Tomt inne i bloggen ett tag

Som ni har märkt så har jag inte uppdaterat bloggen så mycket på sista tiden och detta beror på att vi inte har internet eftersom vi håller på att flytta till trean just nu.
Igår flyttade vi in alla saker i trean (puh!) och städade igenom ettan så att den e bra till besiktningen som sker idag.
Trean är inte i så bra skick men Tommy, hyresvärden, kommer komma upp idag och kolla lite på den och svara på våra frågor.

Fel och skador vi vill ha åtgärdade
Nästan alla dörrar förutom kanske en.
Golvet i vardagsrummet (sprickor, utslitet och dessutom sjunker man ner på vissa ställen)
Vissa köksskåp
Fläkten (Han har sagt att han ska fixa det eftersom den är farlig.)
Fönsterlister
Dörrhandtag till balkongen (Vi kanske kan fixa det själva?)
Elementet (Det hålls uppe av en tändsticksask!!!!)
lampor
Skåpet under diskhon. (Det finns ett hål i golvet)

Frågor
Får vi pengar om vi städar själva? (Förra hyresgästerna hade inte städat, lägenheten är ej godkänd i besiktningen)
Kan man måla överallt?



Just nu sitter jag i Sp Maskiner och har lunchrast. Eftersom jag redan ätit upp tänkte jag att jag kunde informera er om sånt här nu när jag ändå har tid.

Flyttning på gång?

Deniz ringde till hyresvärden, Tommy, idag och fick reda på att vi får nyckeln till nya lägenheten någon gång under helgen. Hoppas imorgon... ju tidigare, desto bättre!

ååååhhhh.... jag är helt uppspelt över detta... Tjohooo... vi flyttar!

Hoppas kameran börjar funka snart så man kan ta lite foton på flyttningen och nya lägenheten.
Annars får jag väl dessvärre använda mig utav kameran på mobilen. Usch vad jag tycker illa om att lägga in sådana dåliga bilder, men vi får se...


Torsdag

Idag har jag då jobbat ända tills nu.
Blev färdiga med hela maskinen idag, fast jag måste rätta till några till fel imorgon.. Det tar nog inte så lång tid. Högst en timme kan jag tänka mig.

Nu har jag duschat och klätt på mig lite redigare kläder och sitter nu och väntar på att pappa och mamma ska komma och hämta mig med bilen. Vi ska till min farmors bror och fira honom. Han fyller år idag och vi känner oss lite tvungna att komma detta året eftersom vi faktiskt haft husvagnen hos han under vintern.

Grattis Henry på födelsedagen!


Söta formar

Eva Blixman har startat upp en tävling på sin blogg där priset är urgulliga "cupcakes formar".
 
Bildkälla: Jag använde Evas egna bild

Bloggen heter http://blixman.blogg.se/

Ojda sen lunchrast?

Nej nej... såklart inte... Jag skrev inlägget på lunchrasten kl 12 nånting idag och la det som utkast men publicerade inte det.
Nu när jag sitter vid datan hos Rambo så passar jag därför på att publicera det.

Puss

Lunchrast

Nu har jag lunchrast. Egentligen hade jag velat tillbringa rasten med att äta en McFlurry från McDonalds men tyvärr har priset gått upp så mycket att jag inte hade pengar till o köpa det. Jag hade med mig 13 kr och Den underbart goda glassen kostar 16!!! Stackars mig som trodde att det bara skulle gå på en tia. ¨

Nybadad och fin

Nu har jag legat i badet en lååång tid. Egentligen tycker jag inte ens om att bada men vad fan ska man göra när man inte har någonting att hitta på? haha

Well... Jag har iaf legat och tänkt på saker. Till exempel hur den nya trean ska se ut och sånt där... Fy vad svårt det är att bestämma sig. Ena dagen bestämmer man sig för att ha vita väggar i köket och andra dagen vill man ha dem i en mysigare ton och tredje dagen vill man ha nåt helt annat... va faaaaaann.... Jag hatar de där studenterna som aldrig städar och flyttar ut!!! Jag vill ju se lägenheten så jag kan börja planera lite bättre och till och med starta upp lite jobb åt mig själv som att måla t.ex.

Säg hej till...

Arbetsnarkomanen!!

Nu har jag jobbat från 7 på morgonen till halv 8 på kvällen... Pust...!

Läckerbitar


Ska jag, Ska jag inte?

Ska man våga sig på att baka lite cornflakeskakor???
Jag vet inte jag... det är ju såååååå gott.
Problemet är bara att jag inte vill gå upp så jädrans mycket i vikt... Jag äter godsaker hela tiden känns det som. Igår gjorde jag chokladbollar och nu ska jag göra nästa sockerfulla mumsiga bruna sak. Neeejjj!!
Ska jag???
hmmm....

Svaret kommer lite senare hahah.

Suprise minsann!

ja.. det kan man verkligen säga... Christos ringde mig nyss och ville prata och dessutom berätta Marinas nummer.
Nu är det inte många som fattar vad jag snackar om men Marina är en väldigt bra kompis som jag umgicks mycket med förut. ja.. Hela hennes familj var som min egen och vi träffades ofta och så. Sen åkte hon till Grekland och vi har inte pratat vid sen dess.
Hela min kropp skakar nu haha... jag kan inte förstå att det e sant? hahah... Så himla kul verkligen! hah Puss.

Korvgratäng



Det blev korvgratäng idag, passade bra eftersom det går så snabbt att tillaga det. Jag är ju så trött efter jobbet och håller dessutom på med tvätt och allt.

Falukorv ca 400 g
Broccolli, (stavas det så?) jag tog färsk.
En ostsås eller liknande... Man kan ta Kelda. Jag är inte jätte förtjust i deras ostsås men många andra älskar den.

Makaroner eller ris kan du servera till.


Frustration!

åååhhh Jag hittar inte mina hörlurar till mobilen som jag ska ha imon på jobbet!!!

AAAHHHHHH!!

Today's outfit.

Hehe.. nån gång måste man ju börja med det här med "outfit"?


Fortfarande söndag.

Nu har det hänt lite mer än sist jag skrev ett inlägg i alla fall. Jag har städat lite grann och dessutom krånglat med dammsugaren.
Ett tips: Köp aldrig Ergorapido dammsugare som ska va så där enkel och liten. Den funkar i några månader sen är det fullkomligt kass.
Jag har lagat lite mat och jobbat över i tre timmar (tjoho!!!, money money money, must be funny.... ) 

Spelade nyss lite kortspel med Deniz och drack kaffe och snart ska han sticka och spela fotboll så blir man åter ensam. *suck*


Söndag

Jaha.. här sitter jag då.
Det finns ingenting att göra. Jag har städat lite och satt tvätten på måndag eftersom det var fullt idag.
Söndag är nog den tråkigaste dagen på hela veckan. Ingenting e öppet och alla är sega och tråkiga.
Till och med jag sitter här med pyjamasbyxor och har ingen lust att göra nåt, som att tvätta håret tillexempel, vilket jag ska göra sen.
Inte nog med att det är så tråkigt men Deniz jobbar dessutom övertid (vilket e bra) så jag är fullkomligt ensam och dör av uttråkning.

Hejdå från tråkiga mig.

Blickar framåt

 

Helt oredigerade fina ögon. Varsågod.


Drinking time

 Just nu har jag ingenting speciellt att göra så jag gjorde en liten (halvdålig) bild på lite drickande på midsommar haha... Kunde jag inte kommit på ett bättre tema? hihi

Midsommar

Hej! Idag har vi haft kul... eller rättare sagt igår (för ca 2 timmar sedan) hade vi kul.
Självklart tog jag bilder i massor och här är en del.

Först började dagen med att jag och Deniz gick till mamma och pappa för o äta sill och nypotatis (såklart hihi). Samtidigt kom då min kusin med hans föräldrar.
     

Vi pratade, åt och hade det trevligt ;)
 

Sedan efter ett par lekar blev det kubb när vi ändå var på så bra humör allihop.  Ungdomar-Gamlingar :0-1


Sedan har jag inte så värst många bilder kvar som jag har lust att visa för Internet... tror inte dessa personer som e med skulle tycka så mycket om det.
Men vi hade det iaf trevligt. Vi grillade på kvällen och då kom också mormor och Rambo. Under hela dagen hade vi olika lekar och skoj och vi hade det myyyyycket trevligt hela tiden. Puss

Dinner Time

Det blev ingen stor, tidskrävande, jobbig middag idag. Jag är nämligen lat hihi. 
Det blev inte heller några bilder på maten, men det kan jag faktiskt inte hjälpa. Det är fullständigt min tröga kameras fel som helt enkelt inte gillar mig och anser att det är bäst att stänga av sig själv så fort jag kommer i närheten.

Spenat med couscous (och citroon!) med lite stekta köttbullar... enkelt men gott
 


En bild på mig



Jag tog en bild på mig själv efter jobbet ;) Såå.. så här såg jag ut idag :P

Jobbardag

Idag var det åter dags att jobba på Sp Maskiner som jag brukar varje lov.
Det är faktiskt himla skönt att ha en plats där man vet att man alltid är välkommen att jobba under loven.

Gjorde en liten bild dessutom så ni får en liten inblick i vad jag gör. Kommer förmodligen med fler bilder på Sp Maskiner på måndag.

Idag var det då dags att åter börja jobba på Sp Maskiner som jag brukar varje lov.

Jävla fotbollsnördar

åååhhh... Jag hatar fotboll. Hur kan människor sitta och glo på sån skit?
Jag vet.. jag vet.. fotboll e kul, fotboll ger motion, fotboll, fotboll, fotboll,,, Bla Bla Bla!!

Jag tyckte faktiskt att det var okej med fotboll innan.. till och med roligt men efter att jag träffade Deniz.. USCH!!! Han ska alltid glo på den där fotbollen. PLUS Rambo som alltid ska hänga med Deniz i rumpan. ååh jag blir galen!

Jag håller verkligen med om att det här var ett väldigt onödigt och töntigt inlägg, speciellt så här i början av bloggen men jag var helt enkelt tvungen att skriva lite eftersom det var såååå irriterande just nu.

ps. Inte nog med att alla ska rikta sin uppmärksamhet mot tv'n och inte mig, men så har jag dessutom ont i huvudet av någon anledning. grr..

God morgon!

Nu är jag äntligen uppe och äter min frukost. Jag kände mig helt enkelt tvungen att kika lite på datorn och bloggandet.

Nu är det så att min stackars gamla kamera börjar gå mot sitt slut. Det funkar helt enkelt inte att sätta på den så jag tvivlar på om det blir några bra bilder idag. Jag tycker inte om att använda mobilkameran, det blir så dåliga bilder ju.

Men jag kan istället redovisa hur min dag kommer att se ut... intressant eller inte men så får jag i alla fall skriva av mig lite.
Ja.. då är det så att efter detta kommer jag klä på mig lite vettigare kläder och sedan sticka ner till affären för o handla lite mat. Därefter går jag kanske till mamma och hälsar på henne lite. Egentligen tror jag att det blir lite senare när pappa kommit hem från jobbet faktiskt.
Jaha.. nu har vi ju kommit en bra bit..
Sedan sticker jag då hem lagar mat och flyttstädar sedan toan. (Jag och Deniz e trötta på ettan och flyttar till en trea.) När det blir kväll börjar jag att tvätta kläder och allt som händer därefter är en gåta. Haha.. nej verkligen inte! Sitta vid datan och glo såklart. hihi.


Hej på er alla, välkomna!

Jag har precis gått från min gamla blogg: http://gozzii.bloggspace.se

Jag är tyvärr fortfarande tveksam till om jag verkligen ska börja blogga här på blogg.se
Fastän jag inte hade några vidare läsare på gamla bloggen så har jag ju faktiskt en stor del av mig själv där.
Men men... skärp dig nu Anna!
Nu är jag då bloggerska på blogg.se. Välkomna mig gärna!

Som ni ser är jag inte särskilt bekant med stilmallen som de har här och allt krångligt men jag försökte så bäst jag kunde. Det blev ganska okej för en nybörjare tycker jag. Vi får väl se om detta ändras efter en tid när jag lärt mig lite mer.





RSS 2.0